Fiul lui Ţânţăreanu i-a spart o sticlă în cap vice-preşedintelui UGIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Ţânţăreanu, fiul milionarului Ţânţăreanu, e cercetat de poliţiştii din Ilfov după ce duminică-noapte l-a bătut crunt pe Dragoş Mihalache, vicepreşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor din România. Cei doi erau prieteni de aproape 15 ani.

„Am fost şi noi acolo până pe la ora 23.00. Ce s-a întâmplat după, nu ştim exact. Doar din ce am auzit. Sunt lucruri regretabile, erau prieteni de 15 ani. Poate s-au certat, nu s-au mai putut controla, nu ştiu“, a spus, pentru „Adevărul“, Manuela Ţânţăreanu, mama lui Dragoş.

Incidentul dintre cei doi s-ar fi produs în restaurantul The Brick din Complexul „Paradisul verde“ din Corbeanca patronat de Dragoş Ţânţăreanu. Se pare că acesta s-a înfuriat după ce Mihalache a acuzat o notă de plată prea mare. Grav rănit, Mihalache a fost internat de urgenţă. „Avocatul părţii vătămate a depus plângere, ieri, împotriva lui Dragoş Ţânţăreanu. Incidentul a avut loc duminică. Se efectuează cercetări, iar în funcţie de cât va sta în spital victima, se va stabili pedeapsa pentru vinovat“, a spus, pentru „Adevărul“, Elena Bucur, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Ilfov.

Afaceristul susţine că fiul miliardarului l-a lovit cu o sticlă în cap pentru că nu ar fi vrut să plătească nota de plată care i s-a părut prea mare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite