Fii ecologist la concertul AC/DC!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor recicla ambalajele la concertul AC/DC din Capitală vor putea câştiga premii.

Fanii AC/DC vor putea colecta selectiv deşeurile de ambalaje, cu ocazia show-ului din 16 mai, ce va avea loc în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Organizatorul concertului, D&D East Entertainment, au semnat un parteneriat eco cu firma Eco-Rom Ambalaje, lider în domeniul colectării selective a deşeurilor de ambalaje, şi operatorul de salubritate Urban SA.

Scopul parteneriatului este acela de a încuraja spectatorii să fie responsabili şi să colecteze selectiv deşeurile de ambalaje generate în timpul concertului. În acest fel, cei trei parteneri se asigură că toată cantitatea de deşeuri de ambalaje colectată selectiv va fi reciclată.

50 de containere în Piaţa Constituţiei

Pentru concert, vor fi amplasate 50 de containere de colectare selectivă destinate celor peste 60.000 de persoane ce vor participa la concert, potrivit estimărilor organizatorilor.

60 de voluntari vor îndruma spectatorii către containerele de colectare selectivă şi vor oferi premii celor care vor demonstra că sunt responsabili.

Colectarea selectivă este primul pas în circuitul reciclării şi presupune depozitarea separată a deşeurilor de ambalaje în funcţie de tipul de material: plastic, metal, sticlă şi hârtie-carton, în containerele de diferite culori - galben, verde, albastru - special amenajate.

Până în prezent, Eco-Rom Ambalaje a pus la dispoziţia populaţiei, cu sprijinul partenerilor săi, peste 6.000 de containere de colectare selectivă, de care beneficiază 3 milioane de români, în 78 de localităţi din ţară.

Cel mai aşteptat eveniment al anului începe la ora 18.00. Australienii vor ajunge în România în cadrul „Black Ice Tour“, care promovează ultimul album semnat AC/DC. În deschidere vor urca pe scenă cavalerii rockului românesc, IRIS.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro în magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.



București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite