Bucureşti: Festivalul jocurilor pe calculator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„The Gathering: Origins“, primul festival de gaming din România, are loc în acest sfârşit de săptămână, la Palatul Copiilor.

Festivalul se desfăşoară sub sloganul „In the name of the Game“ şi implică cele mai importante comunităţi de gameri, pasionaţii de benzi desenate şi de science fiction.

Palatul Copiilor se va transforma sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 20.00, într-un loc de basm modern. Pasionaţii de jocuri pe calculator vor putea să întruchipeze fie un cavaler Jedi, jucând jocuri TCG (Trading Cards Games), fie un Orc care trage cu biluţe de ceramică dintr-o replică a puştii AK-47 la tirul de Air-Soft.

În cadrul „The Gathering: Origins“ vor avea loc concursuri de artă digitală, Cosplay (bal mascat cu persoane costumate în personaje din jocurile pe calculator şi din filmele anime, precum Lara Croft sau Darth Vader), AMV (filmuleţe personalizate, create după filmele anime) şi jocuri în reţea pe PC sau console.

De asemenea, participanţii vor putea să vizioneze proiecţii şi prezentări din istoria jocurilor, anime şi street art şi vor putea să intre în lumea jocurilor de societate şi a jocurilor Board Games. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru o zi şi 25 de lei pentru ambele zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite