Bucureşti: Femeia dispărută, căutată cu preoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţul şi mama Gabrielei Pescleve, femeia dispărută la începutul săptămânii trecute, au apelat dimineaţă la ajutorul feţelor bisericeşti pentru a o găsi. Reprezentanţii Bisericii le-au dat speranţe că se va întoarce, dar nu le-au spus şi când. Le-au spus că este o perioadă de timp care are legătură cu cifra doi: două zile, două săptămâni, două luni sau chiar doi ani.

A trecut mai bine de o săptămână de când Gabriela Angela Pescleve a dispărut de acasă. Ea a fost văzută ultima oară ieşind din scara blocului în timp ce se îndrepta către grădiniţa fiului ei, care se află la doar câteva minute distanţă de casă.

Gabriela a ieşit fără nimic la ea - şi-a lăsat portofelul şi telefonul acasă. Probabil că s-a întâmplat ceva pe drumul către grădiniţă deoarece aici nu a mai ajuns, deşi era aşteptată să ridice o adeverinţă.

Preoţii nu le-au spus când se va întoarce acasă
Acum toată familia este disperată. Mama Gabrielei şi cu soţul ei au mers la preoţi pentru a încerca să o găsească pe femeie. Oamenii bisericii i-au asigurat că se va întoarce, dar nu au zis şi când. Le-au spus că este o perioadă de timp care are legătură cu cifra doi, dar nu ştiu dacă este vorba despre două zile, două săptămâni, două luni sau chiar doi ani.

Băieţelul crede că mama sa este în Italia
Soţul crede că a fost vorba despre o răpire. Bărbatul mărturiseşte că aveau datorii, dar şi că femeia ar fi fost în stare să facă orice efort ca să strângă bani pentru tratamentul băieţelului lor, Florin Eduard, care are probleme foarte mari cu vederea.

„Suntem distruşi. Nu avea niciun motiv să plece aşa de acasă. Mai erau discuţii, ca în orice cuplu, dar niciodată ceva serios. Nu am dat în viaţa mea în ea“, povesteşte cu lacrimi în ochi Dumitru Gabriel Pescleve.

El a adăugat că Florin crede că mama lui este plecată în Italia. „I-am spus asta pentru că ar fi distrus săracul. O iubeşte atât de mult“, a mai spus soţul.

Amanetase bijuteriile familiei
În urmă cu o lună, soţul Angelei, Dumitru Gabriel, a aflat că femeia a amanetat mai multe bijuterii pentru a face rost de bani pentru fiul său, care a suferit două operaţii la ochi. Femeia a apelat şi la o fundaţie pentru a primi ajutor financiar. Ea lucra la o agenţie de pariuri sportive din zonă, iar soţul ei este angajat în construcţii. Sunt împreună de 11 ani.

Semnalmentele femeii

Gabriela are 1,55 metri înălţime, ochi căprui, păr şaten şi 60 de kilograme. În ziua dispariţiei purta o pereche de blugi albaştri, jachetă verde-kaki şi pantofi cu talpă groasă. Toţi cei care pot oferi chiar şi cel mai mic indiciu legat de Angela Gabriela Pescleve pot suna de urgenţă la 112 sau la 0729.948.648.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite