Femeia care s-a aruncat de la etajul 8 se află în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent, Ionela se află în comă profundă. „Este susţinută de un ventilator, dar pronosticul medicilor este foarte rezervat în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire. O putem pierdeîn orice moment“, a declarat Bogdan Popescu, purtător de cuvânt la Spitalul Universitar.

Ionela Stoiculescu, femeia care s-a aruncat ieri de la etajul 8 al unui imobil din cartierul Rahova, se află în comă profundă la Spitalul Municipal. Bucureşteanca în vârstă de 34 de ani rămăsese fără loc de muncă în urmă cu aproximativ o lună, din cauza restructurărilor, avea datorii de 5.000 de euro, iar întreţinerea nu o mai plătise de câteva luni.

Timp de nouă ani a lucrat la o tipografie, iar martorii spun că s-a aruncat de la etajul 8 din cauza datoriilor. „Eram în balcon şi am văzut ceva căzând. M-am uitat în jos şi am văzut-o acolo, în genunchi. Poate a avut noroc că a căzut pe bucata aceea de pământ, din spatele blocului“, a povestit Marin Bălaşa, un vecin de la etajul cinci.

Şi-a sunat băiatul înainte de a se arunca
Înainte de a se arunca de la balcon, femeia şi-a sunat băiatul şi l-a rugat să vină cât mai repede acasă. În acest timp, socrul său era în apartament însă nu ştia nimic din ceea ce avea de gând să facă nora sa. „Era acolo, la calculator. Stătea toată ziua în cameră, la Internet şi îşi căuta un loc de muncă, dar a cedat. Era supărată că nu are serviciu şi nu prea mai vorbea cu noi“, a spus, cu ochii în lacrimi, Lucian Stoiculescu.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite