Fanii lui Liverpool, încântaţi de berea şi de fotbalul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii britanici s-au strâns la pubul Dreamer’s din centrul Capitalei pentru „încălzirea” de dinainte de meci. Mai puţin entuziasmaţi decât englezii, fanii români reuniţi la Berestroika sperau ca Unirea Urziceni să ajungă măcar în prelungiri.

O mare parte dintre suporterii echipei Liverpool s-au strâns la pubul Dreamer’s din centrul Capitalei pentru „încălzirea” de dinainte de meci. În localul cu specific englezesc, printre britanicii veniţi direct din Liverpool special pentru a vedea pe viu cofruntarea cu Unirea Urziceni, s-au strecurat şi doi bulgari. Alexander şi Dimitar sunt din Sofia şi sunt fani înflăcăraţi ai echipei lui Benitez. Ei îşi urmează idolii în aproape toate deplasările, iar cea de la meciul cu Unirea a fost cea mai scurtă de până acum.

„Mutu ar putea juca la Liverpool“

„Mergem mai peste tot după echipă pentru că ne distrăm, vizităm şi vedem şi fotbal de calitate. Vizita la Bucureşti a fost cea mai ieftină de până acum“, au spus amuzaţi vecinii de peste Dunăre. Ei sperau la o victorie cu 2-0 a favoriţilor, la fel ca şi ceilalţi fani englezi care, între două beri la halbă, îşi dădeau cu părerea despre fotbalul românesc şi despre preţurile din Capitală. Gary, Tony şi Carl au venit pentru prima oară în România special pentru a vedea meciul, dar şi-au propus să revină curând, după ce au consultat preţurile care se practică în staţiunile montane de la noi.

De asemenea, ei au fost încântaţi de preţul berii şi de fotbalul românesc. „Sunt foarte mulţi fotbalişti de la Urziceni care pot juca în Premier League, mai ales fundaşii de pe benzi (Maftei şi Brandan). La Liverpool cred că singurii români care ar putea să facă faţă sunt Chivu şi Mutu, dacă ar renunţa la viaţa dezordonată“, şi-au dat cu părerea britanicii.

Steliştii au ţinut cu Unirea

În Berestroika, alt local din centru, s-au adunat şi câţiva susţinători ai Unirii. Mult mai puţin entuziasmaţi decât englezii, Victor, Edi şi Dragoş sperau să nu ne facem de râs după meci. „În tur am avut noroc, n-am tras niciun şut pe poartă şi am luat doar un gol. Astăzi trebuie să fim puţin mai tupeişti, dacă vrem să ajungem măcar în prelungiri“, au comentat tinerii bucureşteni.

Ei au recunoscut că, deşi sunt stelişti, vor susţine echipa din Urziceni până la final. „Suntem stelişti, dar suntem români, doar n-o să ţinem cu Liverpool. Orice rezultat bun într-un astfel de meci creşte coeficientul UEFA şi ne creşte prestigiul. Hai Unirea“, a zis Victor. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite