Părinţii unui bebeluş ars la Maternitarea Giuleşti, anunţaţi eronat că acesta a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia unuia dintre bebeluşii răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti a fost anunţată, astăzi, în mod eronat că le-a murit copilul, ulterior părinţii aflând că de fapt acesta este în viaţă.

Pompierii militari au descins la Maternitatea din Oradea pentru controale

Andrei Dragomirescu, tatăl unuia dintre bebeluşii răniţi în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti, declara, azi dimineaţă, că a fost sunat de Poliţia Capitalei, care i-a transmis condoleanţe, anunţându-l că fiul lui a murit.

Acesta a venit la Maternitatea Giuleşti pentru a ridica certificatul de naştere al fiului său, el spunând că acesta fusese internat la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Ulterior, familia a fost anunţată că bebeluşul este în viaţă.

Preotul Spitalului "Grigore Alexandrescu" a declarat, astăzi la prânz, că părinţii bebeluşului au fost anunţaţi de Poliţia Capitalei că le-a murit copilul, însă el tocmai vizitase copilul cu câteva minute în urmă şi acesta era în viaţă, dar în stare critică.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că nu a făcut şi nu va face nicio declaraţie referitoare la cazul de la Maternitatea Giuleşti.

I-a dat bani asistentei
Andrei Dragomirescu mai spunea că nu i-a plătit pe doctorii de la Maternitatea Giuleşti, în schimb a plătit asistentele şi personalul auxiliar ori de câte ori dorea ca el sau rudele sale să-l vadă pe micuţ.

El preciza că nu mai ştie cu certitudine, dar că are impresia că i-ar fi dat bani şi asistentei Florentina Cârstea, cea care se ocupa de bebeluşii din Secţia de Terapie Intensivă atunci când s-a produs explozia de la Maternitatea Giuleşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite