Bucureşti: FOTO Doi interlopi daţi în urmărire generală pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din clanul Răgălie sunt căutaţi de poliţiştii bucureşteni pentru tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, port ilegal de armă albă şi tulburarea gravă a liniştii şi ordinii publice. Stan şi Dumitru Răgălie împreună cu alţi doi membrii ai găştii l-au înjunghiat pe un tânăr în vârstă de 32 de ani, în Piaţa Foişorul de Foc din Bucureşti, la data de 17 octombrie.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat în abdomen cu o sabie la data de 17 octombrie de patru membri ai găştii Răgălie. El a fost internat de urgenţă cu leziuni greve la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca.

Doi dintre prietenii victimei au suferit leziuni la cap şi la member (plăgi tăiate şi înţepate).

Înarmaţi ca pentru război
Interlopii s-au deplasat la terasa situată în Piaţa Foişorul de Foc, sector 2, unde se aflau părţile vătămate, în scop de răzbunare pentru un incident minor petrecut anterior. Inculpaţii (însoţiţi de mai multe persoane) au venit înarmaţi cu: săbii, cuţite, furci, topoare, bâte, spray iritant-lacrimogen. Au declanşat atacul asupra victimelor şi le-au agresat cu armele menţionate.

În urmă cu două zile, la data de 24 octombrie, Tribunalul Bucureşti a dispus.

S-a dispus arestarea preventivă a interlopilor

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate timp de mai mult de o lună de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi DGPMB - Serviciul Omoruri sub aspectul infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, port ilegal de armă albă, tulburarea gravă a liniştii şi ordinii publice, s-a stabilit arestarea preventivă în lipsă a lui Răgălie Stan zis „Filindraş” şi Răgălie Dumitru zis „Dan”.
Poliţia i-a dat în urmărire generală pe cei doi şi solicită sprijinul populaţiei pentru identificarea lor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite