Există viaţă după nota de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care nu ştiu la ce să se aştepte atunci când intră într-un restaurant sau au reţineri în a-i reproşa unui ospătar serviciul defectuos, de teama unui scuipat în ciorbă, s-a lansat cartea „Povestiri cârciumăreşti” editată de portalul Vinul.ro.

Cartea face o radiografie a restaurantelor bucureştene, de la restauantele luxoase, precum Mandragora, unde un bucătar este plătit cu 5.000 de euro, până la cele de familie, precum Violeta’s Vintage Kitchen unde toată afacerea este întreţinută de o familie.

“În multitudinea de cârciumi apărute în Bucureşti, omul vrea un loc simplu, în care să se simtă bine şi să nu aibă parte de un ospătar agasant. Cartea vorbeşte despre restaurantele-obiectiv turistic precum „Carul cu bere“, despre cele de reţea ca „La Mama“ dar şi despre cârciumile de cartier precum „Casa Iancului“. De asemenea, sunt incluse o serie de poveşti despre cârciumarii de altă dată sau despre ospătarii cu buzunar dublu care furau şi clienţii şi patronii”, povesteşte Cezar Ioan de la Vinul.ro.

Cartea costă 30 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite