Bucureşti: Examen oral pentru măturătoare la Ministerul Internelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La concursul pentru ocuparea a 13 posturi de personal îngrijitor la Poliţia Capitalei s-au prezentat ieri nouă candidate. Femeile de serviciu nu s-au înghesuit la examenul organizat astăzi din cauza celor 500 de lei pe care trebuiau să-i achite pentru analizele medicale.

Candidatele ar fi trebuit să îşi procure cinci manuale din care să înveţe modul de întrebuinţare ale diferitelor instrumente care se folosesc în domeniul curăţeniei, dar, din cauză că examenul a fost reprogramat şi s-a susţinut cu două săptămâni înainte de data iniţială, nu a mai fost nevoie de această pregătire în plus.

„Erau vreo trei cărţi pe are trebuia să le cumpărăm şi să le citim pentru examen. «ABC-ul tehnologiei» şi încă vreo două, dar, din cauză că s-a reprogramat examenul, ni s-a spus că nu mai e nevoie să învăţăm din ele“, a spus Elisabeta Nedelcu, una dintre aspirante.

Practică la toaletă

Pentru a se prezenta la concurs, candidatele au fost nevoite să se prezinte cu o recomandare de la fostul şef, copii după diploma de studii şi după Cartea de Muncă şi adeverinţă cu analizele la zi.

Legat de desfăşurarea examenului, femeile de serviciu s-au declarat mulţumite şi optimiste. „La oral ne-au pus întrebări legate de modul în care se face curăţenie în diferite locuri, cum ar fi în bucătărie, în baie sau în birou. La proba practică ne-au pus să facem curăţenie într-o toaletă“, a povestit Ileana Enescu, una dintre cele nouă femei care s-au prezentat la concurs.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite