Esca, prima prezentatoare de ştiri 3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O premieră în televiziunea românească ar putea avea loc la Pro TV. Postul de televiziune de pe Bulevardul Pache Protopopescu se pregăteşte de lansarea ştirilor în format 3D, prezentate de Andreea Esca.

Adrian Sârbu, patronul postului Pro TV, a anunţat că pe piaţa Europei Centrale şi Europei de Sud-Est se anunţă introducerea, în acest an, a televiziunii 3D. Astfel, vedeta ştirilor de la Pro TV, Andreea Esca, are cele mai mari şanse să apară pe sticlă în formatul 3D.

Pentru transmisiile tridimensionale, telespectatorii vor avea nevoie de ochelari speciali, ca cei din sălile de cinema dotate cu aparatură 3D.

Potrivit paginademedia.ro, Adrian Sârbu a luat această decizie în speranţa că piaţa programelor de divertisment din Europa va trece printr-un procesde consolidare şi va atrage o prezenţă mai puternică a studiourilor americane în urmatorii 10 ani.

De asemenea, Sârbu se aşteaptă la un profit mai mare în 2010, după ce în 2009, veniturile companiei au scăzut cu 98,1 milioane de dolari, comparativ cu anul 2008, când grupul a înregistrat venituri de 274,5 milioane de dolari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite