Bucureşti: Editura Adevărul vine cu noutăţi la Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii celei de-a XVI-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus, care începe mâine la Romexpo, vor putea achiziţiona noua colecţie „Alexandre Dumas“.

Editurile prezente mizează pe invitaţi de marcă, precum scriitorul Salman Rushdie şi lansări de volume aşteptate de cititori.

Ultimele apariţii editoriale, titluri în premieră şi o bogată ofertă educaţională, adresată tuturor categoriilor de vârstă, vor fi disponibile în incinta Târgului Gaudeamus, organizat de Radio România în Pavilionul Central Romexpo, începând de mâine şi până duminică.

Printre lansările de marcă vor fi volumul Hertei Muller „Încă de pe atunci vulpea era vânătorul“, ce va apărea la Editura Humanitas, dar şi colecţia de opere complete „Alexandre Dumas“, editată de Adevărul Holding.

Totodată, unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori contemporani, britanicul de origine indiană Salman Rushdie, va acorda autografe vizitatorilor în pavilionul central de la Romexpo, mâine, de la ora 18.00.

Colecţii de lux de la Adevărul Holding

Cei care s-au obişnuit cu volumele editate de la „Adevărul“ îşi vor putea completa biblioteca cu cele mai frumoase cărţi de aventuri ale lui Alexandre Dumas, adunate într-o colecţie de lux, lansate la standul editurii Adevărul Holding care se va afla în zona centrală a Pavilionului Romexpo. Astfel, „Cei trei muschetari“, „Contele de Monte-Cristo“, „Regina Margot“, „Laleaua neagră“ sau prima traducere în română a volumului „Sfinxul Roşu“  sunt doar câteva dintre titlurile colecţiei.

În plus, colecţia „William Shakespeare“, de 15 volume cu 37 de titluri, lansată de curând pe piaţă, se va vinde la standul Adevărul la preţul de 60 de lei pentru fiecare volum.

Tot aici veţi găsi şi celelalte colecţii de succes, precum „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, „Pictori de geniu“, „Disney Clasic“. Cei care nu au reuşit să-şi achiziţioneze încă seriile de DVD-uri „Mărgelatu“, „B.D.“, „Sergiu Nicolaescu“, „Gheorghe Dinică“, „Tom şi Jerry“, le vor putea cumpăra acum la târgul de la Romexpo.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc mâine, de la ora 12.00. Numărul expozanţilor la târg este de 385, reprezentând câteva dintre cele mai importante segmente din domeniul editorial şi educaţional. Participarea editurilor româneşti va fi în proporţie de 40%, a editurilor străine cu stand propriu de 32%, iar a instituţiilor de învăţământ de 7%.

Elevii şi studenţii au acces gratuit

Accesul vizitatorilor în incinta târgului este permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei şi a abonamentelor valabile pentru întreaga perioadă, în valoare de 10 lei. Cu biletele şi abonamentele veţi putea participa şi la Tombola Gaudeamus, care va avea ca premiu cel mare un autoturism Dacia Sandero. Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au acces gratuit, pe baza documentelor specifice.

Vizitatorii pot intra la târg de miercuri până vineri, între orele 11.00 şi 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, şi duminică, între orele 10.00 şi 16.00.

Colecţia „Alexandre Dumas“

„Cei trei muşchetari“, vol. I-II – 80 de lei
„După 20 de ani“, vol. I-II – 80 de lei
„Vicontele de Bragelonne“, vol. I-IV – 150 de lei
„Laleaua Neagră“, „Aventurile lui Lyderic“ – 50 de lei
„Contele de Monte-Cristo“, vol. I-III – 120 d elei
„Regina Margot“, vol. I-II – 80 de lei
„Doamna de Monsoreau“, vol. I-II – 80 de lei
„Cei Patruzeci şi Cinci“, vol. I-II – 80 de lei
„Conjuraţii“ – 50 de lei
„Sfinxul Roşu“, vol. I-II – 80 de lei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite