Bucureşti: Duminică, distracţie cu C.R.B.L. şi trupa Simplu la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii mall-ului Liberty Center din acest weekend vor fi întâmpinaţi cu spectacole de magie şi vor primi lecţii de dans chiar de la  C.R.B.L. . 

Cei care vor trece pragul centrului comercial de la interseţia străziilor Calea Progresului cu Calea Rahovei, pot să înveţe ultimele mişcări de street-dance, dar pot să ia parte şi la spectacole de magie şi teatru.

Distracţia începe sâmbătă, de la ora 18.00, când cei mici sunt aşteptaţi la o întrecere între piraţi, alături de Zbang şi ZuZi. Cele două personaje au naufragiat la petrecere şi încearcă să afle de la copii răspunsurile la diferite întrebări.

O oră mai târziu Trupa Rothini va acapara atenţia celor mici cu noua serie de scamatorii şi numere de magie. Duminică, tot de la ora 18.00, începe concursul Let’s Dance!, al cărui profesor este C.R.B.L.

El va dansa alături de cei prezenţi şi va dezvălui ponturi şi secrete pentru cei interesaţi să afle mai multe despre street-dance. În juriul competiţiei, vor fi colegii săi de trupă, Francezu, Omu Negru şi Piticu. Aceştia vor decide care sunt cei mai talentaţi dansatori înscrişi în concurs.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite