Bucureşti: Distracţie de Moş Nicolae, la Liberty Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul comercial Liberty Center va organiza, de astăzi până duminică, mai multe evenimente dedicate publicului larg, printre care spectacole de stand up comedy sau concerte de colinde.

Distracţia începe astăzi, la ora 18.00, când tinerii vizitatori vor avea parte de un spectacol oferit de teatrul de păpuşi pentru copii. Evenimentul va fi urmat de o întâlnire-surpriză cu actriţa Nuami Dinescu, într-un spectacol de stand up comedy.

Mâine, publicul va avea parte de colinde interpretate de coruri de copii, dar şi de un cvartet de voci. Colindele vor începe la ora 18.00, iar cvartetul de voci va fi format din Dana Bartzer, Dan Craimerman, Silvia Dumitrescu şi Bogdan Tudor.

În completarea acestor momente festive, duminică, iubitorii sporturilor de iarnă vor avea parte de reprize de patinaj pe gheaţă la patinoarul permanent de la etajul al doilea al complexului. De asemenea, de la ora 18.00 şi până la ora 20.00, distracţia va fi întreţinută de un DJ şi de persoanele îndrăzneţe, la o petrecere karaoke.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite