Directorul RATB Gheorghe Aron schimbat din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Bucureşti are de ieri un nou director. Fostul şef al regiei, Gheorghe Aron, a fost înlocuit de Adrian Criţ, printr-o decizie a Consiliului de Administraţiei.

Primarul general Sorin Oprescu consideră această schimbare drept o „lovitură de palat” şi a declarat că luni va verifica legalitatea deciziei Consiliului de Administraţie al RATB.  Surse din cadrul municipalităţii, spun pentru Realitatea Tv, că Aron ar fi fost schimbat în urma unor presiuni făcute de o parte dintre consilierii generali.

De asemenea, aceleaşi surse susţin că un motiv al înlocuirii lui Aron ar fi acela legat de o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie, formulată ca urmare a „organizării defectuoase a unor licitaţii”. Gheorghe Aron a fost numit în funţia de  director general al RATB în anul 2004, după ce timp de trei ani ocupase funcţia de director adjunct.

Adrian Criţ a fost desemnat la 6 martie 2009 de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, reprezentant în Consiliul de Adminisraţie al RATB. Totodată acesta a ocupat funcţia de director tehnic la Registrul Auto Român.

Gheorghe Aron nu putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile care i se aduc şi pentru a explica modul în care a fost demis.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite