Bucureşti: Declaraţiile în cazul fetiţei de la creşă se bat cap în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii copilului care a ajuns de la creşă nr. 24 din Sectorul 4 direct la Urgenţă aşteaptă ancheta reprezentanţilor primăriei de sector.

„Deocamdată nu am fost anunţaţi cu privire la ce au stabilit cei de la Primărie. Nu am primit niciun telefon şi nimeni nu a luat legătura cu noi să ne explice ceva“, a spus astăzi, tatăl fetiţei, Florin Trîncă.

Pe de altă parte, autorităţile par acum să cerceteze mai mult actele părinţilor decât ce s-a întâmplat în creşă.

Spre exemplu, George Nicolau, consilierul de Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Sanitare şi Creşelor Sector 4, a declarat că în momentul în care părinţii şi-au înscris copilul în instituţia de stat , din dosar lipsea fişa medicală a acestuia.

Părinţii Isabelei Trîncă neagă, însă, cele afirmate de reprezentanţii Creşelor.

„Nu este adevărat aşa ceva. Dacă dosarul nu ar fi fost complet, nu mi-ar fi primit copilul în creşă“, a spus Florin Trîncă, părintele fetiţei.

A fost lovită cu câteva ore înainte de operaţie

Institutul Medico-Legal din Capitală a eliberat ieri certificatul pentru Isabela Trîncă, fetiţa de numai un an şi patru luni care a fost operată de hematom cerebral.

Potrivit documentului, fetiţa a suferit cu câteva ore înainte de operaţie un traumatism cranian.

Când a ajuns la spital, copilul era la un pas de moarte.

„Dacă nu era adusă imediat la spital risca să moară“, a apus Dacian Talianu, medicul de la Spitalul Bagdasar Arseni care a operat fetiţa.

„Cel mai probabil ancheta se va termina la începutul săptămânii viitoare“, a mai spus George Nicolau.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite