Ratingul OTV-ului a crescut de când a fost arestat Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii care au decis arestarea lui Dan Diaconescu pentru 29 de zile susţin, în motivarea instanţei, făcută publică astăzi, că jurnalistul s-ar fi folosit de profesia de jurnalist pentru a obţine câştiguri financiare şi alte beneficii în mod ilicit. Din motivarea arestării preventive mai reiese că faptul că o astfel de conduită nu ar fi izolată la postul de televiziune OTV.

Dan Diaconescu despre viitorul său partid politic: "E un partid născut în puşcărie. Cătuşele vor fi simbolul electoral"

CITIŢI ŞI:

Vraciul Doru Pârv reuşeşte să câştige mii de euro cu doar şapte ani de şcoală

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

Legat de „paranormalul” Dorel Pârv, despre care se consemnează că este recidivist, fiind condamnat pentru furt calificat, instanţa subliniază că a profitat de impactul deosebit pe care îl avea asupra oamenilor pentru a desfăşura activităţi ilicile.

Arestarea a săltat ratingul de la OTV 

Patronul OTV, Dan Diaconescu, şi realizatorul de emisiuni din sfera paranormalului, Doru Pârv, au primit mandate de arest pentru 29 de zile, în dimineaţa de miercuri, prin decizia Judecătoriei Sectorului 1, decizie împotriva căreia au declarat deja recurs. Magistraţii au emis mandatele de arestare preventivă după o oră de deliberări în urma unei nopţi întregi de audieri. Mandatele de arestare au fost emise miercuri dimineaţa, la ora 4.10, cu doar două ore înainte de expirarea ordonanţeleor de reţinere de la DNA. Recursul pe care avocaţii celor doi l-au făcut va fi judecat la Tribunalul Bucureşti, în termen de cel mult trei zile.

Arstarea lui Dan Diaconescu a ridicat puternic ratingul postului de televiziune OTV. Conform siteului paginademedia.ro, ratingul mediu pe zi a fost, marţi, dublu faţă de ziua de luni. Creşteri de audienţă au fost şi seara. Cu Dan Diaconescu în cătuşe, OTV a fost, în ziua reţinerii lui Dan Diaconescu, pe locul patru în topul audienţelor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite