Bucureşti: Dansează pentru un aer mai curat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă verţi să atrageţi atenţia asupra pericolelor la care este expus mediul înconjurător, puteţi să o faceţi într-un mod inedit: dansând pe gheaţă. Aşa că nu vă rămâne decât să vă luaţi patinele şi să mergeţi, de la ora 20.00 la Patinuarul Floreasca din Capitală. 

Organizatorii promit cîteva ore de distracţie, pe cinste. Veţi  putea dansa pe gheaţă pe muzica artiştilor Vali Bărbulescu şi Julie, fiica Danei Săvuică, dar şi a altor DJ. De asemenea, oamenii sunt invitaţi la patinaj, ceai cald, dar şi la  adunat materiale reciclabile.

Participanţii vor putea viziona filmul „Age of Stupid“, un documentar de 90 de minute despre schimbările climatice care ar putea avea loc în viitor şi care near afecta viţa.

De asemenea, toate persoanele care vor veni să patineze  îşi por putea calcula „amprenta de carbon“, prin care se poate afla ce cantitate de carbon răspândeşte cineva, prin stilul de viaţă pe care-l duce.

Evenimentul din această seară face parte dintr-o campanie eco europeană, care se desfăşoară în mai multe state comunitare, cu ocazia summit-ului pentru climă de la Copenhaga. Intrarea este liberă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite