Dan Negru preferă manele în locul teatrului modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Dan Negru a mărturisit pe blogul său că nu agreează să vadă puneri în scenă moderne ale unor piese precum „O scrisoare pierdută", „Hamlet", sau „Romeo şi Julieta".

Vedeta spune că merge foarte des la teatru, dar piesele moderne nu mai seamănă de loc cu o piesă clasică şi acest lucru se vede cel mai bine în timpul spectacolului, când sălile sunt aproape goale. „Am fost şi la spectacole moderne şi sălile erau goale. Am fost la la "Suflete moarte" de Gogol. O sală impecabilă, plină, pieasă clasică, fără niciun modernism", a precizat prezentatorul.

Dan Negru deplânge starea în care a ajuns teatrul modern şi spune că nu are răbdare să urmărească piesa „O scrisoare pierdută" în care protagoniştii sunt îmbrăcaţi în jeanşi şi fac acrobaţii pe patine cu rotile sau "Romeo şi Julieta", unde îndrăgostiţii din Verona fac schimburi de sms.

„Cu tot respectul, dar ce diferenţă e între agramatismul lui Guţă şi înjurăturile din teatrul modern românesc? Dacă e sa mă întrebaţi, prefer maneaua lui Guţă", încheie Dan Negru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite