Bucureşti: Cursurile în învăţământul gimnazial se reiau de miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis reluarea cursurilor normale în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti începând de miercuri, 10 februarie, ca urmare a îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, informează un comunicat de presă.

Cursurile pentru elevii din învăţământul preşcolar şi clasele I - VIII au fost supendate în Capitală şi în mai multe judeţe luni şi marţi.

Conform reglementărilor în vigoare, suspendarea cursurilor se poate face la nivelul unităţii de învăţământ, la cererea directorului şi cu aprobarea inspectorului şcolar general sau la nivelul grupurilor de unităţi din acelaşi judeţ/municipiu Bucureşti, la cererea inspectorului şcolar general, cu aprobarea Ministerului Educaţiei.

În ambele cazuri, suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar. Aceste măsuri se stabilesc prin decizie a directorului unităţii/unităţilor de învăţământ.

CITEŞTE ŞI:

Şcoli desfiinţate şi zeci de directori rămaşi fără posturi în Arad

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite