Cumpărăturile noaptea, modă la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile centre comerciale din Capitală îşi atrag clienţii în plin sezon al reducerilor cu program nocturn, concerte şi promoţii. Două dintre cele mai mari mall-uri bucureştene au dat liber la cumpărături azi-noapte, ademenindu-şi clienţii cu reduceri de până la 80 de procente şi spectacole.

Băneasa Shopping City şi Unirea Shopping Center le-au oferit clienţilor noaptea trecută posibilitatea de a face cumpărături în miez de noapte şi de a profita de reducerile speciale.

Deşi în urmă cu doar o lună a avut loc ultima noapte a reducerilor, centrele comerciale au revenit cu noi oferte mai atractive, profitând şi de perioada reducerilor care a început oficial la data de 15 ianuarie.

Centrul comercial Băneasa Shopping City a organizat aseară cea de-a şasea ediţie a nopţii reducerilor, intitulată „Electric Night Shopping Party“. Acest eveniment are loc de două ori pe an, iarna şi vara.

Devoratori de promoţii


Startul „Electric Night Shopping Party“ s-a dat aseară la ora 18.00, iar până la ora 2.00 dimineaţa, zeci de mii de bucureşteni au putut face cumpărături în voie. În plus aceştia au avut parte de surprize din partea organizatorilor. „Toţi clienţii care au făcut cumpărături de cel puţin 250 de lei au primit cadou un ceas, un portofel, o invitaţie la patinoar sau vouchere de cumpărături“, a declarat pentru „Adevărul” Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Băneasa Developments.

Magazinele din complexul comercial Băneasa Shopping City şi Feeria i-au atras pe bucureşteni cu reduceri de până la 80%, la articolele de îmbrăcăminte din colecţiile toamnă-iarnă. „Îmi convine mai mult să vin noaptea la cumpărături pentru că ziua sunt la serviciu. Plus că profit şi de reduceri“, a declarat Ioana Vişan, o cumpărătoare.

Oferte şi pentru mâncare

Cele mai mari reduceri le-au avut magazinele „Ma dame“, unde la reducerea iniţială de 50 % s-a adăugat o reducere de 30 %, şi Pixel, care a avut o extra-reducere de 10 % peste reducerea iniţială de 70 %. Cele mai mici reduceri au fost practicate la magazinele „Kultho“, unde pentru bijuteriile din aur a fost un discount de doar 5 %, şi „Douglas“, reducerea la acest magazin fiind de 10 %.

De asemenea, Băneasa Shopping City a pregătit şi o supriză, unele restaurante şi fast-food-uri oferind diferite reduceri. La KFC, desertul a fost oferit gratuit la orice meniu mare cumpărat, iar la Pizza Hut, la o cină comandată s-a oferit cadou o băutură.

Noaptea reducerilor şi la Unirea Shopping Center

Un alt centru comercial care a fost deschis azi-noapte a fost Unirea Shopping Center. Noaptea Reducerilor a început aici mai târziu, la ora 22.00 şi s-a încheiat la ora 3.00 dimineaţa. Aici reducerile au fost cuprinse între 10 % şi 75 %, în funcţie de fiecare magazin în parte.

Ultima Noapte a Reducerilor din Unirea Shopping Center a avut loc pe data de 11 decembrie, înainte de Sărbătorile de Iarnă. „Am organizat din nou acest eveniment, Noaptea Reducerilor, deoarece celelalte ediţii au fost foarte bine primite, atât de clienţi, cât şi de comercianţi“, au spus reprezentanţii Unirea Shopping Center.

Night Shopping Party, cu repetiţie la Plaza România

Plaza România a organizat Noaptea Reducerilor de două ori în luna decembrie, prima dată, înainte de Moş Nicolae, pe data de 2 decembrie, de la ora 22.00 şi până la 2.00 dimineaţa. În pauza dintre cumpărături, publicul s-a relaxat cu două concerte, unul al Andreei Bănică, celălalt, la platane, susţinut de DJ Pagal. Pe data de 17 decembrie a avut loc Fashion United Night Shopping Party, noaptea reducerilor de sărbători, care a început la ora 21.00 şi s-a încheiat la ora 2.00 dimineaţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite