Cumpărături şi în ajunul Învierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta, hipermarketurile şi-au prelungit programul. În prima zi de Paşte sunt deschise însă doar unele malluri.

Toată săptămâna, magazinele Real vor funcţiona non stop, excepţie făcând ziua de sâmbătă, 3 aprilie, când se închid la ora 18.00.

Duminică vor fi închise, iar de luni, se vor deschide la ora 8.00 şi vor reveni la programul normal de lucru. Tot pentru cei care nu au vreme în timpul zilei să se aprovizioneze pentru masa de Paşte, magazinele METRO Cash&Carry vor funcţiona după acelaşi program, adică deschise non-stop până sâmbătă, la ora 18.00. Luni, a doua zi de Paşte, vor fi deschise în intervalul 8.00 - 18.00, urmând ca de marţi să se revină la programul normal.
 
Şi programul centrelor Carrefour se va prelungi azi şi mâine până la 2.00. Cu o zi înainte de Paşte, magazinele vor primi cumpărătorii până la ora 19.00, iar luni programul este de la 10.00 la 20.00.

Cei care preferă produsele care se comercializează în magazinele Cora Lujerului, Pantelimon sau Sun Plaza le vor găsi deschise azi şi mâine până la ora 2.00, iar la 3 aprilie, programul se reduce, iar magazinele se vor închide la ora 18.00.

Şi magazinele Billa vor fi deschise azi de la ora 8.00 până la miezul nopţii, iar sâmbătă se vor închide la ora 20.00. Duminică vor lua pauză ca toate celelalte supermarketuri iar luni programul este de la 8.00 până la ora 20.00. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite