Cum te abonezi la colecţia Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 30 de ani, Biblioteca Adevărul relansează colecţia originală „Jules Verne“. Pentru cei care doresc să aibă în bibliotecă seria completă, de 40 de cărţi, abonamentul este cea mai sigură soluţie. Există variante de abonare la ziarul „Adevărul“ plus cartea din colecţia Jules Verne: 1 lună – 67 de lei, 3 luni – 193 de lei, 6 luni - 378 de lei.

CITIŢI ŞI

Colecţia Jules Verne, relansată de „Adevărul“

Opera lui Jules Verne, capodoperă şi pe marile ecrane

Scriitorii recomandă lectura lui Jules Verne

Pe urmele lui Jules Verne în România

Pentru cei care se abonează în perioada 1-20 ianuarie 2010, există o ofertă specială: ziarul „Adevărul“ (luni – duminică) plus colecţia „Jules Verne“ pentru 3 luni (vol. 3- vol. 40), la preţul de 437 de lei. Totodată, oferta specială este şi ziarul „Adevărul“ plus colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ plus colecţia „Jules Verne, la preţul de 564 de lei.

În perioada abonamentului de 3 luni, cartea va veni împreună cu ziarul „Adevărul“, pentru ca apoi, până la numărul 40, să fie trimise doar volumele, lunar, prin colet poştal.

Există şi varianta de abonament: ziarul „Adevărul“ plus cartea „Jules Verne“, la care se adaugă ori „Prima mea enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi“.

Unde te abonezi

Bucureşti – str. Fabrica de Glucoză nr.21, et.1, sector 2, Cluj-Napoca – str. Bucureşti, nr 16, parter, Iaşi – str. Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44, et.2, Galaţi – str. Brăilei, nr. 159F, Craiova – str. Împăratul traian, nr.9, Constanţa – str. Zorelelor, nr. 73, Braşov – Bd. Eroilor, nr.5, et. 4, cam. 306.

Abonamente se mai fac la sediile Librăriilor Adevărul din Bucureşti, Bd. Magheru, nr.18, în Timişoara, pe strada F. Mercy, nr.3 şi în Cluj, pe strada Memorandumului, nr.13 şi la oficiile poştale sau la firmele care contractează abonamente.

Cei care nu ajung aici, se pot abona online, pe site-ul www.adevarul.ro, plătind cu card de credit valabil / debit Visa, Mastercard, Visa Electron sau Maestro.

De asemenea, mai puteţi beneficia de abonament cu talonul din ziarul „Adevărul“ de la pagina 43. Completaţi talonul cu datele solicitate şi expediaţi-l împreună cu copia dovezii de plată a abonamentului prin poştă, la S.C. Adevărul Holding S.R.L., CUI RO18990288, OP 33 – CP 143, Bucureşti, cod poştal 014820.

„Zece negri mititei“ şi „Crima din Orient Express“, azi cu "Adevărul"

VEZI GALERIE FOTO CU CEL MAI MARE FAN JULES VERNE DIN ROMÂNIA

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite