Cum îşi bate joc Oprescu de bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general Sorin Oprescu este personajul principal al unei înregistrări audio, redate de Hotnews, în care spune cum vrea să îşi facă imagine pe nervii bucureştenilor.

„Declanşăm chestia cu gropaniada şi se face linişte (...) După care ne vedem de treburile noastre (...) După aia putem să purtăm discuţii la vară, dacă e corect făcut”, le-a spus, printre altele, Oprescu drumarilor.

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a propus să transforme plombarea gropilor într-o campanie de imagine. Asta reiese dintr-o înregistrare audio a discuţiilor dintre primar şi reprezentanţii unor companii de construcţii care au contract cu municipalitatea, postată azi pe hotnews.ro. Pe scurt, Oprescu le-a cerut drumarilor să-l ajute pentru a-i aburi pe bucureşteni cum că-şi fac treaba şi că primarul stă pe capul lor.

Întâlnirea care a avut ieri loc dintre asfaltatori şi primarul general Sorin Oprescu a fost înregistrată de unul dintre participanţi şi apoi a fost pusă la dispoziţia presei. Astfel, s-a aflat că primarul Capitalei, Sorin  Oprescu, pregăteşte o campanie de „plombări”  ale străzilor doar ca să scape de gura jurnaliştilor, relatează hotnews.ro.
 
După modelul „Eu mă dau primar, voi păreţi serioşi!”


Edilul le-a cerut asfaltatorilor să-i fie complici şi să facă jocul de imagine în faţa presei pentru că "ei vor să vadă că mă răstesc la drumari, la asfaltatori, că toţi sunt neserioşi, să vadă domnle că i-a luat primarul! Adică să aibă baieţii ce să toace."De asemenea. Primarul şi-a propus să aibă o listă cu lucrările în faţă când va apărea la televizor pentru că, a spus el, „nimic nu impresionează mai mult decât dacă am în faţă lista“. Tot efortul mediatic ar urma să dureze câteva zile, ca apoi să „ne vedem de treburile noastre“. Cele câteva zeci de minute cât a durat înregistrarea abundă de ironiile primarului şi de planurile acestuia de a lua faţa contribuabililor.

„Noi suntem nişte „ăştia” buni de muls”

Titel Preda, un bucureştean în vârstă de 42 de ani, de meserie şofer de taxi, a spus că nu nu-l surprinde atitudinea edilului dar că se simte jignit. „Ce pretenţii să ai de la un om care vrea să asfalteze la -20 de grade. Habar nu are ce se întâmplă pe stradă .

Înregistrarea asta nu cred că surprinde pe nimeni,  a fost miştocar şi şmecher de când se ştie. Doar nu mă aşteptam să ne respecte şi să-i pese cuiva de noi cu adevărat  Dacă el are impresia că asfaltangii aştia îl vor ajuta să-şi schimbe imaginea, se înşală. Nişte hoţi!”, Titel Preda, în vârstă de 42 de ani, şofer de taxi.

„Oprescu s-a săturat să fie întrebat ce face cu milioanele de euro?! Extraordinar! Dar noi nu ne-am săturat să ni se ceară atâtea taxe şi să nu primim nimic bun în schimb? Oricum el şi cu băieţii ăştia de asfaltează au mai mult o relaţie de prietenie, sunt o mare familie, de aia îşi permite să vorbească aşa despre noi în faţa lor. Noi suntem nişte „ăştia” buni de muls şi tot ce face este clar numai pentru imagine”, a spus Nicolae Cuţurescu, în vârstă de 31 de ani, şofer de microbuz.

Dragoş Velicu, un inginer în vârstă de 45 de ani, este oripilat de atitudinea primarului general. „M-a dezamăgit complet! Cum să zică primarul aşa ceva?! Înseamnă că nu-i pasă de bucureştenii care l-au ales primar! Noi ne stricăm maşinile şi lui îi arde de glume!“, s-a plâns bărbatul. El a adăugat că a fost nevoit să-şi schimbe anvelopele şi să-şi repare maşina din cauza craterelor formate în asfalt. Şi taximetrisul Florin Stan este revoltat de atitudinea primarului. „ E o batjocură la adresa bucureştenilor! Am schimbat trei maşini până acum“,  s spus el.

Citate

„Populaţia vrae să vadă sânge pe pereţi, că mă răstesc la drumari, că toţi sunt neserioşi. Să vadă că, dom’le, i-a luat primaru’! (…) Să mai luăm maşinile, că ne jucăm. Nu se poate, nu ai cum, ăştia sunt nesimţiţi!“
Sorin Oprescu
Primarul Capitalei


„Extraordinar! El şi cu băieţii ăştia de asfaltează sunt o mare familie. D’aia îşi permite să vorbească aşa despre noi în faţa lor! Noi suntem nişte „ăştia” buni de muls şi tot ce face este clar numai pentru imagine“
Nicolae Cuţurescu, şofer de microbuz.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite