Bucureşti: Cu ce umplem ghetuţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadouri pentru mici şi mari, jucării, bijuterii, dulciuri şi veştminte exotice vă aşteaptă în standurile comercianţilor de la Sala Dalles. Până în Ajunul Crăciunului bucureştenii îşi pot alege cadoul potrivit pentru cei dragi dintre produse tradiţionale, bio sau lucrate manual.

De Moş Nicolae, organizatorii târgului de la Muzeul Ţăranului Român vă aşteaptă cu sorcove, linguri de lemn, ţuică, turtă dulce, cozonaci, miere şi plăcinte delicioase aduse din toate colţurile ţării.

Începând de astăzi şi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00, meşterii, bucătarii şi gospodinele au adus cele mai alese bucate şi obiecte tradiţionale.

Dulciurile, decoraţiunile, jucăriile, bijuteriile dar şi creaţiile handmade ale tinerilor artişti sunt cadourile propuse de comercianţi la Târgul Cadourilor de Crăciun 2009 de la Sala Dalles.

Evenimentul, gătit în straie de sărbătoare, propune publicului în acest an un maraton de shopping, răsplătindu-i la final pe vizitatori cu multe „bunătăţi“ aflate în spaţiul cafenelei Dalles de la mezanin.

Cafeneaua include „Bufetul de carte”, locul unde veţi putea achiziţiona cărţi speciale pentru cei mici ilustrate cu specific de Sărbători, dar şi „frigiderele bibliotecă“ din care poţi răsfoi peste 1.000 de titluri de carte. Târguielile se fac începând de la ora 10.00 şi puteţi zăbovi la standuri până la ora 20.00, intrarea fiind liberă.

Vinuri bio la Sala Palatului

Cele mai în vogă produse pentru o viaţă sănătoasă le puteţi achiziţiona de la Târgul Harmony, care se deschide astăzi, la ora 13.00. În weekend nu trebuie să rataţi spectacolul oferit de minipiscina cu tratament SPA de la Seven Stars instalată la târg.

Pentru doamne, cele mai atrăgătoare daruri vor fi cosmeticele BIO Aihoa, Germaine de Capuccini, Cosmetic Confiture, precum şi cadourile Feng Shui, produsele alimentare si vinurile BIO. Programul este de la ora 10.00 la ora 18.00, iar accesul este liber.

Tot astăzi debutează aici şi festivalul Darurilor de Crăciun. Căsuţe de turtă dulce, figurine inspirate din poveştile lui Andersen, hobiţi întruchipaţi de Tolkien, bijuterii unicat parcă desprinse din serialul Arabela şi cosmetice sunt adunate la Sala Palatului.

Spiriduşii se cazează la hotel

Prichindeii de 4 ani şi chiar mai mari îşi dau întâlnire cu spiriduşii lui Moş Crăciun la hotel Caro din Capitală, în perioada 5-13 decembrie. La „Fabrica Spiriduşilor“  vor fi ateliere de creativitate, demonstraţii practice şi reprezentaţii artistice cu scopul de a oferi copiilor şi adulţilor distracţii diverse.

Punctul de atracţie al evenimentului este prezentarea unor maşini de salvare, de poliţie şi de pompieri, precum şi a unui elicopter pe care copiii le vor putea vizita. Durata atelierelor este de 30 de minute, acestea desfăşurându-se de luni până vineri, între orele 17.00 şi 21.00, iar sâmbăta şi duminica de la ora 12.00 la 21.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite