Bucureşti: Criminal prins în Piaţa Gorjului din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat condamnat la 20 de ani de închisoare după ce, în urmă cu trei ani, a omorât, o prostituată şi a aruncat cadavrul în lacul de acumulare Vidraru, a fost prins ieri, în Bucuresti.

Vasile Zamfir, în vârsta de 37 de ani, din localitatea Tunari, judetul Ilfov, era urmărit naţional şi internaţional pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de 20 de ani închisoare, sentinţă dată de Tribunalul Arges, pentru savârşirea infracţiunii de omor. El a fost reţinut joi, de politişti ai Serviciului Urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române,
sprijiniţi de echipe S.I.A.S şi poliţişti de la Urmăriri din Ilfov.

      „Politiştii Serviciului Urmăriri din Inspectoratul General al Poliţiei Române, sprijiniti de echipe S.I.A.S şi poliţişti de la Urmăriri din Ilfov, l-au reţinut, în zona Piata Gorjului din Bucuresti, pe Vasile Zamfir, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor”, se arată într-un comunicat al IGPR.

A ucis-o pentru că l-a refuzat

      Conform anchetatorilor, cei doi au ucis-o pe prostituată după ce femeia l-a refuzat pe Vasile Zamfir. „În sarcina acestuia s-a reţinut că, la data de 21 iunie 2006, împreună cu încă un bărbat, a transportat o femeie care se prostitua şi care l-a refuzat pe Vasile Zamfir, în zona lacului de acumulare Vidraru, şi au ucis-o. După săvârşirea faptei au aruncat corpul femeii în
lacul de acumulare Vidraru pentru a ascunde savârşirea faptei. La o lună de la crimă, cadavrul victimei a fost găsit la suprafaţa apei”, se mai arată în comunicatul IGPR.

      Cadavrul prostituatei a fost descoperit pe data de 6 iulie 2006 de un pescar, în zona Valea Lupului, de la barajul Vidraru. Femeia a fost identificată ca fiind Ana Maria Stiuruc, în vârstă de 35 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara.

      Din datele de anchetă, de la vremea respectivă, a reieşit că tânăra se prostitua pe Autostrada Bucureşti -Piteşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite