Costin Stanciu aduce jucării din lemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costin promovează clasicele jucării din lemn pentru că sunt mai sănătoase pentru cei mici. El le aduce din ţări precum Thailanda şi Statele Unite şi le vinde cu preţuri situate între 3 lei şi 600 de lei.

Accesorii pentru fetiţe, căsuţe pentru păpuşi, rachete, maşinuţe, fructe frumos colorate şi tot felul de animăluţe - sunt doar câteva dintre jucăriile fabricate din lemn pe care Costin Stanciu le recomandă părinţilor pentru copiii lor. Anul trecut, şi-a deschis un magazin online cu jucării, despre care spune că sunt cele mai sănătoase pentru cei mici.

„Sunt jucării clasice care nu se demontează, iar vopselurile sunt ecologice şi rezistă în timp“, spune Costin Stanciu. Din discuţiile cu prietenii şi prin faptul că este chiar el părinte, a realizat cât de important este ca cei mici să poată avea produse sănătoase. Şi asta pentru că lemnul nu este nociv şi nici periculos pentru copii, indiferent de vârstă. A văzut cum uneori chiar şi cei mari intră în lumea jucăriilor şi uită de problemele de zi cu zi.

25.000 de euro pentru jucării

„Produsele sunt importate din ţări cu tradiţie în domeniul jucăriilor din lemn: Germania, Spania, Thailanda, Polonia, Statele Unite“, a explicat Costin. A avut nevoie de aproximativ 25.000 de euro pentru a porni la drum. A fost mai anevoios la început, dar viitorul arată bine. Şi asta pentru că întotdeauna vor exista părinţi care îşi doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor.

Propria experienţă ca părinte l-a ajutat să înveţe de tot ceea ce are nevoie pentru un copil, iar soţia îi este alături în tot ceea ce face. „Amândoi suntem economişti cu experienţă în comerţ şi distribuţie, dar mai important este faptul că suntem părinţi, promovând doar produsele pe care şi noi le cumpărăm“, mai spune Costin Stanciu.

Un loc de joacă pentru copii

A observat că cei mici au nevoie şi îşi folosească imaginaţia pentru a se juca şi a decis să îşi convingă şi într-un alt mod clienţii de cât de utile sunt jucăriile din lemn. Aşa că organizează periodic, pe cont propriu, câte o prezentare unde îşi expune produsele care pot fi şi probate de cei care le cumpără.

„Ceea ce organizăm noi este mai repede o acţiune de sampling. Lăsăm copiii să se joace cu jucăriile, iar pe părinţi să vadă utilitatea lor prin joacă. Un târg standard nu te lasă să interacţionezi cu vizitatorii şi nici pe ei să interacţioneze cu jucăriile“, a mai declarat Costin.

În prezent, produsele pe care le are se pot comanda doar pe Internet, dar pentru viitorul cât mai apropiat îşi doreşte să deschidă un magazin în Bucureşti, pe care îl va umple cu jucării şi unde cei mici se vor putea distra în voie. De asemenea, îşi doreşte să amenajeze o curte cu multă verdeaţă, unde cei mici vor avea locuri de joacă, vor putea lansa zmee şi vor trage cu arcul.

Întrebări şi răspunsuri:
De unde ideea de a vinde jucării din lemn?
Discutam tot timpul cu alţi părinţi şi am plecat de la nevoia noastră de a oferi copiilor produse sănătoase, educative şi care să-i facă să-şi utilizeze imaginaţia la joacă.
Ce vârste pot avea copiii care pot avea astfel de jucării?
Sunt destinate copiilor în vârstă de câteva luni şi până la 10 ani şi pot fi cumpărate la preţuri cuprinse între 3 lei şi până la 600 de lei.

Ce-i place:
„Ieşirile în aer liber ca să mă relaxez sunt momente pe care mi le permit tot mai puţin din lipsă de timp, dar pe care le preţuiesc“, spune Costin.

Ce nu-i place:
„Oamenii ipocriţi şi cred că nu mai este nevoie de alte comentarii“, mai spune fabricantul de jucării.

Profil:

Născut: 13 mai 1974, Ţăndărei
Studii: Facultatea de Statistică din cadrul ASE
Experienţă: Are un master în analiza statistică
Familie: Este căsătorit şi are doi copii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite