Cosmina Păsărin ne dă întâlnire pe TVR 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu noua grilă de programe a postului TVR2, emisiunea „Întâlnire pe 2“ revine într-o nouă formulă din 1 martie. Cosmina Păsărin şi Dalia Octavia Puşcă vor fi gazdele emisiunii, ce va fi difuzată, în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.45, timp de o oră.

Citiţi şi

Ce a primit Mircea Badea de ziua lui

Ramona Gabor ia lecţii de jurnalism de la Alessandra Stoicescu

Emisiunea îi va convinge pe telespectatori să rămână pe TVR 2, atât prin discuţii incitante cu vedetele invitate în platou, cât şi prin informaţiile de ultimă oră din show-biz.

Simţul umorului şi spontaneitatea vor guverna revista presei şi cronicile de la evenimentele mondene. Cosmina şi Dalia vor veni cu  poveşti de culise de la cele mai tari evenimente ale Capitalei, vor surprinde atmosfera cuburilor şi vă vor ţine permanent conectaţi la subiectele de actualitate. Lansări, colaborări muzicale noi, recenzii de cărţi, nimic nu va scăpa privirilor atente ale celor două tinere vedete.

Cu finaliştii de la Eurovision

Prima întâlnire de peTVR 2 va fi cu cei 16 finalişti care vor concura în Selecţia Naţională Eurovision 2010 ce va  avea loc la 6 martie.

Astfel, în fiecare zi a săptămânii 1-8 martie veţi face cunoştinţă cu o parte din ei, le puteţi asculta piesele şi afla detalii importante despre cariera şi proiectele lor.

Cosmina Păsărin a debutat în televiziune în 2001, cu emisiunea Zero, fâcându-se apoi remarcată odată cu emisiunea Zanga Party. A jucat în serialele La Bloc, Baieţi Buni şi Chiquititas şi a realizat numeroase pictoriale.

„Consider o mare şansă să fiu prezentatoare a acestei emisiuni. Spun asta fiindcă mă identific foarte mult cu profilul emisiunii. Întodeauna am gustat muzica bună şi m-am simţit infinit mai bine atunci când în jurul meu am văzut oameni fericiţi. Sper ca  emisiunea  să fie pentru telespectatori o doză zilnică de bună dispoziţie“, a  declarat Cosmina.

Dalia Octavia Puşcă a debutat în televiziune la vârsta de 18 ani, chiar la TVR, ca prezentatoare a emisiunii de divertisment Trupa DP2, a continuat apoi cu Neaţa, pentru ca în ultimii 4 ani să o regăsim la pupitrul ştirilor. Dalia cântă, scrie, este actriţă, iar în prezent îi puteţi admira prestaţia în piesa de teatru Bătrânul de Maxim Gorki.

„Îmi place să cred nostalgic şi visător că acest nou proiect va fi pentru mine o continuare, o întoarcere la matcă şi o dorinţă realizată. Să pot să cânt, să dansez, să vorbesc despre ce îmi place sunt lucrurile care mă fac să mă simt împlinită. Sunt fericită şi când joc teatru şi când  pot povesti despre piese de teatru sau filme“, a declarat Dalia.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite