Concertul Bob Dylan se mută la Zone Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul pe care Bob Dylan îl va susţine la 2 iunie la Bucureşti îşi schimbă locaţia, urmând a se desfăşura în cadrul noului complex Zone Arena.

Show-ul este inclus în cadrul unui nou concept de festival, Emagic Classics. Anunţat iniţial pe stadionul Iolanda Balaş Soter, evenimentul îşi va schimba locul de desfăşurare din motive logistice, acesta permiţând acomodarea unui număr mai mare de spectatori în tribună.

Bob Dylan este un nume legendar al muzicii internaţionale şi ne bucură faptul că în sfârşit concertează şi în România, mai ales că piesele sale au cucerit mai multe generaţii de public, din anii ’60 până în prezent. Acest lucru s-a observat şi în vânzările de bilete, cele VIP fiind aproape sold-out. Dincolo de beneficiile de ordin logistic oferite de Zone Arena, aceasta permite şi acomodarea mai multor spectatori pe scaune, factor hotărâtor în schimbarea locului concertului“, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Zone Arena, situată în cartierul Floreasca, se întinde pe o suprafaţă de trei hectare şi beneficiază de una dintre cele mai mari scene din România, precum şi de o structură modulară ce permite schimbarea configuraţiei tribunei în funcţie de numărul de spectatori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite