Bucureşti: Concert Phoenix, de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Phoenix va susţine marţi, de Ziua Naţională a României, de la ora 19.30, la Sala Palatului, concertul „Cei ce ne-au dat nume“.

Concertul intitulat „Cei ce ne-au dat nume“, din data de 1 decembrie va fi o sinteză între modern şi clasic, un adevărat spectacol de lumini şi sunet, care are la bază un concept vizual cu totul original.

Formaţia Phoenix a încântat publicul român vreme de peste 45 de ani. Piesele lor au fost ascultate mai întâi pe discuri de vinil, apoi pe casete audio, pe CD-uri, iar tinerii se bucură şi astăzi de posibilitatea de a vizualiza filmări din concertele Pheonix prin internet.

Publicul de toate vârstele este invitat de Ziua Naţională a României să asculte muzica formaţiei Pheonix live, într-un loc care a devenit simbol cultural al Bucureştiului, la această dată cu bogată semnificaţie istorică.

Formata din Nicu Covaci (chitara, voce), Ovidiu Lipan Ţăndărică (baterie), Bogdan Bradu (voce), Dzidek Marcinkiewicz (clape, voce), Volker Vaessen (bas), Ionuţ Contras (percuţie) şi Cristi Gram (chitară), Phoenix propune fanilor şi spectatorilor o sinteză între muzica de pe primul lor LP („Cei ce ne-au dat nume“,1972) şi Rapsodia I în LA Major de Gerge Enescu.

Biletele pentru concert sunt puse în vânzare la Sala Palatului, Diverta, online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite