Bucureşti: Ciocan şi-a tras elicopter de 1,2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan, are la dispoziţie, de astăzi, un elicopter YR-YON 335, de ultimă generaţie, ce aparţine unui om de afaceri.

CITEŞTE ŞI: Comisarului Ciocan îi mai lipseşte elicopterul

Vehiculul va fi dat în folosinţă doar atunci când va fi nevoie, pentru ca Ciocan să se deplaseze mai repede la întâlnirile cu presa. Elicopterul are patru locuri şi valorează 1,2 milioane de euro, fără TVA.

„Poliţia Capitalei a primit un elicopter cu tot cu pilot de la un partener, care a spus că numele său nu vrea să fie făcut public, pentru că nu are nevoie de reclamă. Deoarece nu avem heliport la poliţie, vom primi vehiculul doar atunci când îl vom cere. Doar la Ministerul Administraţiei şi Internelor sunt piloţi, dar nu putem să ne folosim de ei“, a spus comisarul şef Christian Ciocan.

Elicopterul a fost oferit Poliţiei Capitalei pentru ca Ciocan să se poată deplasa mai uşor şi mai repede la întâlnirile cu presa, dar şi pentru ca poliţia să poată avea imagini din aer.  „Elicopterul nu va fi al poliţiei. Am făcut acest pas deoarece vrem să avem şi imagini din aer. De asemenea, ne vom putea deplasa mult mai repede la întâlnirile cu presa din alte oraşe“, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Pe lângă acest elicopter, omul de afaceri a mai oferit poliţiei şi două motociclete KTM, de care se vor putea folosi toţi angajaţii Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite