Cimitirul de maşini de pe strada Liviu Rebreanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşinile abandonate în parcările, şi aşa neîncăpătoare, care le fac viaţa grea şoferilor bucureşteni din sectorul 3, nu pot fi ridicate, fără somaţie, de reprezentanţii Primăriei, pentru că nu îndeplinesc condiţiile necesare.

 „Potrivit Legii 421 din 2002, vehicul fără stăpân este <<vehiculul de orice categorie, fără plăcuţă de înmatriculare sau alte marcaje oficiale, staţionat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale, al cărui proprietar sau deţinător legal este necunoscut>>. Aceste maşini sunt singurele care pot fi ridicate fără somaţie“, au spus reprezentanţii Primăriei Sectorului 3.
Cel puţin 10 autoturisme zac abandonate de proprietari pe o distanţă de doar 500 de metri, de-a lungul străzii Liviu Rebreanu. Dacii ruginite cu pneurile dezumflate, demult uitate de proprietari, dar şi un Jeep şi un Audi, sunt printre maşinile l[sate în parcare, cu toate că Primăria susţine că sancţiunile sunt foarte aspre. „Proprietarii maşinilor care blochează locuri de parcare sau artere de circulaţie, riscă amenzi de până la 2.000 lei, plus taxe de transport“, ne-a transmis Primăria Sectorului 3.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite