Christian Ciocan vrea să renunţe la funcţia de purtător de cuvânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Intenţionez să-mi fac treaba de ofiţer în stradă nu doar să prezint faptele onorabile ale colegilor mei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Nu ştie când şi unde va pleca, însă ca orice om îşi doreşte să avanseze. Vrea să rămână în cadrul Ministerului de Interne, însă nu pe serviciul de relaţii publice, ci pe o structură operativă. „Eu sunt ofiţer de formaţie. Am venitîn Bucureşti în urmă cu 5 ani, am ocupat actuala funcţie, dar acum, după atâta timp este normal să îmi doresc şi altceva. Nu voi ieşi la pensie din funcţia de purător de cuvânt“, a declarat Ciocan.

El a explicat că nu vrea să meargă la Craiova pentru că funcţia este deja ocupată de un inspector-şef foarte bun. Anul trecut a susţinut un examen pentru funcţia de inspector-şef în Mehedinţi, însă la picat. „Este singurul examen pe care l-am picat în 20 de ani de carieră. Nu am fost prea bine pregătir“, recunoaşte el. Când va mai găsi un post liber spune că va încerca să-l obţină.

Perioada actuală o caracterizează ca fiind una interesantă, timp în care a implementat foarte multe proiecte. „Eu nu am făcut salturi, am mers pas cu pas. Perioada asta este plină de provocări, mai ales pentru că reprezint cea mai puternică formaţiune, Poliţia Capitalei, unde 24/ 24 stai la dispoziţia oamenilor care au nevoie de tine“, mai spune el.

De când cu preocupările legate de partea profesională, Christian Ciocan spune că a lăsat căsătoria pe plan secund.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite