Bucureşti: Chris Rea cântă la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul solist, chitarist şi pianist, Chris Rea, va susţine mâine seară, de la ora 19.00, un concert extraordinar la Sala Palatului din Capitală.

Spectacolul este inclus în turnelul european de promovare a celui mai recent album al solistului, intitulat „Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea“.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti din lume, Chris Rea este renumit pentru show-uri live hipnotizante, caracterizate atât prin calitate, cât şi prin simplitate şi rafinament.

În cadrul turneului său, Chris va fi însoţit de Paul Casey, un compozitor foarte apreciat, dar şi solist şi chitarist, originar din Irlanda.

Carieră de 30 de ani
Cariera lui Chris Rea se întinde pe mai bine de 30 de ani. Artistul de origine irlandezo-italiană a avut numeroase piese care au devenit clasice în lumea rock-ului şi a blues-ului internaţional.

Portofoliul impresionant al lui Rea cuprinde 22 de albume de studio, opt albume de compilaţie, două albume înregistrate în apariţiile live, dar şi un material discografic ce conţine piesele care au apărut pe coloana sonora a filmului „La Passion“.

Chris Rea s-a lansat în anul 1978 cu albumul „Whatever Happened to Benny Santini?“, care a fost premiat cu discul de aur. Artistul a devenit un promotor şi un reprezentant de marcă al culturii rock şi al blues-ului, având la activ patru discuri de aur, şase de argint şi 14 de platină.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite