Chilian a cântat pentru orfani în Parcul Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chitarişti din toată ţara se adună astăzi sub umbrella „Hand2Hand Music&Art Marathon 2010”, un eveniment cu scop caritabil, care îşi propune să împlinească dorinţele a 40 de copii rămaşi orfani sau provenind din familii sărace ori dezmembrate. Trei dintre ei îşi doresc câte o chitară şi un profesor care să-i înveţe să o folosească.

Pentru ei, astăzi, artiştii au ieşti pe stradă cu chitarele.

Grupuri de chitarişti s-au pus pe cântat în spaţii neconvenţionale (metrou, pieţe, parcuri).

Flashmob-ul a început la ora 12.00 şi, timp de o oră, Florin Chilian i-a încântat pe bucureştenii care treceau prin Parcul Unirii, iar Dan Teodorescu de la Taxi a cântat la Coloane, în Piaţa Romană. S-au alăturat Miki (ex-Kapital), Nadejda Trohin şi chitaristul Călin Grigoriu, în Piaţa Universităţii - la fântână.

„Ne-am adunat pentru ca aceşti copii să nu ajungă pe stradă. Să încercăm să renunţăm la gestul de a da bani celor mici care cerşesc prin autobuze, tramvaie, să nu încurajăm cerşetoria“, a spus Florin Chilian. El a  avut în faţă pălăria cu logo-ul campaniei, în care au fost strânşi banii pentru orfani.

Vineri şi sâmbătă, la Club Piranha din Bucureşti, începând cu ora 14.00 se desfăşoară maratonul de teatru în aer liber, teatru scurt, improvizaţie, muzică folk.

În paralel, are loc un târg de artă şi hand-made. Obiecte donate de vedete vor fi vândute în clubul din Regie. De la ora 19.00, trupele In Probe, Electric Fence, Marca Inregistrata, Cuantune, Dutevino, Plastik Charm, The Mono Jacks, Robin&The Backstabbers, Summerset, Tiptil, Oliver, Hot Club de Bucharest, Retro Future, Toulouse Lautrec, Mes Quins, Sophisticated Lemons, Jazzadez si solistii Alina Manole, Nadejda si Magnus Granholt (Norvegia) vor concerta in acelasi scop caritabil.

Donaţii pentru campanie se primesc şi în conturile: Banca Transilvania, Sucursala Chibrit, Bucureşti, RON ACCOUNT: RO43 BTRL 0480
1205 J358 39XX, EURO ACCOUNT RO18 BTRL 0480 4205 J358 39XX SWIFT: BTRLRO2.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite