Centurile de siguranţă i-au ucis. Doi tineri au plonjat cu maşina în Dâmboviţa şi au murit înecaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au murit aseară după ce maşina în care se aflau a căzut în râul Dâmboviţa din Capitală, în zona Podului Abator, din cauză că şoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului. Pasagerii nu au reuşit să desfacă centurile de siguranţă şi să scape.

Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au declarat, duminică seară, pentru Mediafax, că cele două victime au murit, fiind strivite sub plafonul maşinii Opel, care s-a prăbuşit peste ele, în momentul în care autoturismul s-a izbit de gard şi a căzut în apă.

Cauza accidentului ar fi fost pierderea controlului volanului de către şoferul maşinii, însă la acest moment nu se ştie cum s-a întâmplat accidentul şi dacă a fost implicată o altă maşină.

Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că incidentul a avut loc în jurul orei 18.00, în zona Podului Abator şi că victimele sunt doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 23-24 de ani.

Unul dintre tineri dorea să cumpere maşina în care şi-a găsit sfârşitul şi i-a cerut-o aseară proprietarului pentru a o testa. Împreună cu prietenul său, s-au urcat în automobil ca să se plimbe cu el. Martorii spun că aveau mai bine de 120 de kilometri la oră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite