Cea mai scumpă casă de vânzare din Capitală: 7 milioane €!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E un palat în toată regula! Are 28 de camere, podele din marmură, calorifere suflate cu aur, uşi din lemn masiv de stejar lucrat manual, curte înţesată cu camere video şi un corp întreg destinat personalului de deservire.

Cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în Capitală, care valorează nu mai puţin de şapte milioane de euro îşi caută de doi ani un nou stăpân. Undeva în zona Victoriei, ascunsă pe strada Theodor Aman, se găseşte această bijuterie arhitectonică, ridicată în 1890 şi devenită monument istoric.

O casă cu o faţadă impunătoare ce aminteşte de vechile reşedinţe boiereşti. Curioşi să vedem ce o face atât de scumpă, am mers să o vizităm. La intrare am păşit pe un covor roşu, mai ceva ca-n filme. Când s-au deschis uşile împodobite cu vitralii preţioase ni s-a tăiat răsuflarea.

Holul, cu o podea lucioasă de marmură, se scălda într-o lumină caldă, aurie. Scara interioară din fier forjat fabricat manual e piesa de rezistenţă a palatului. Aceasta parcă îmbrăţişează un imens candelabru din mii de cristale ce curg din tavan şi până jos.

Toate cele 28 de camere au calorifere brodate cu motive florale suflate cu aur, iar în câteva dintre ele sunt amenajate şeminee din marmură de Italia. Luxul e acelaşi şi în băi. Din încăperi nu lipsesc jacuzzi-ul şi cabina de duş cu vibromasaj.

De-a lungul timpului casa a fost reşedinţa unor ambasadori. Azi ar găzdui pe oricine e dispus să scoată din buzunar 7 milioane de euro.

Baia

Din băile somptuoase nu lipsesc vasele dejacuzzi şi cabinele deduş cu vibromasaj

image

Mansarda

Camerele de la mansardă sunt perfecte pentru copii, fiindcă sunt luminate natural, prin acoperiş

image

Curtea

Curtea interioară e monitorizată cu 12 camere video

image

Iată ce puteţi cumpăra cu aceşti bani în străinătate

Beverly Hills, SUA , 7,3 milioane euro

Casa e scoasă la vânzare de celebrul Ozzy Osbourne, fondatorul formaţiei Black Sabath. Locuinţa are şase dormitoare şi în ea s-a filmat serialul MTV „The Osbournes".

image

Palma de Mallorca, Spania, 6,5 milioane euro

Vila luxoasă este situată în zona Golfului Palma. Are şapte dormitoare, şapte băi, trei grădini, piscină, camere pentru personal şi terasă cu vedere la mare.

image

Palm Beach, SUA, 7,1 milioane euro

Reşedinţa în stil mediteranean, cu ieşire la mare şi staţie de andocare, are şase dormitoare, şase băi, sală de cinema, cramă, teren de tenis, saună şi piscină cu spa.

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite