Bucureşti: Cât costă masa de Crăciun, gătită la comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele de catering din Capitală se întrec în oferte pentru mesele de Sărbători. Preţul unui meniu pentru o persoană porneşte de la 32 de lei.

Bucureştenii care nu au timp să gătească pot, totuşi, să-şi umple masa de sărbători în stil tradiţional apelând la firmele de caterig. Comenzile se fac telefonic sau online, iar meniurile, promit patronii, vor fi aduse la domiciliul solicitantului aburind, în oale de diferite dimensiuni.

Purceluşul de lapte, la ofertă

Firma de catering „Pomello“ oferă doritorilor meniuri de porc sau curcan, pentru şase sau pentru 12 persoane. De asemenea, toate meniurile conţin, opţional, purceluş de lapte, contra sumei de 480 de lei. Spre exemplu, meniul de porc pentru şase persoane costă 890 de lei şi conţine, printre altele, 40 de ouă umplute, 1 kg de tobă de casă, o cratiţă medie de sarmale de porc, 3 cozonaci şi două sticle de vin de vin. „Oferta este valabilă şi pentru Revelion şi, la cerere, putem trimite doar anumite produse din meniu”, a spus Lidia Andronic, operator call-center la firma „Pomello“.

O altă firmă care şi-a pregătit deja oferta pentru sărbătorile de iarnă este „A&D Catering“. Aici, doritorii au la dispoziţie opt tipuri diferite de meniuri. Preţul porneşte de la 15 euro de persoană şi poate ajunge până la 60 de eur. Unul dintre meniuri este cel mioritic, care conţine tobă, lebăr, caltaboş, piftie de porc, sarmale în foi de varză sau şorici de porc.

Discount-uri pentru mesele mari

Cel mai scump meniu este „meniul lux“, în care se găsesc piept de curcan în aspic, pară umplută cu brânză de vaci sau vol-au-vent cu ciuperci gratinate. „Există şi un discount. Pentru o comandă de minim 50 de persoane este discount 5%, iar pentru o comandă de peste 100 de persoane, discount-ul este de 10%“, a declarat directorul firmei „A&D Catering“, Adrian Dincă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite