Bucureşti: GALERIE FOTO Carusel de ultimă generaţie în Parcul Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La „Târgul Moşului“ din Piaţa Unirii, în centrul Capitalei, care este deschis până la 23 decembrie, a fost instalat un carusel de ultimă generaţie, fabricat în Italia.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Caruselul „Power Surge“ are 24 de locuri, iar turaţia maximă a banchetelor pe care pot sta amatorii de senzaţii tari este de 12 rotaţii pe minut.
„Este un utilaj fabricat în Italia şi a fost cumpărat anul acesta de către firma la care lucrez. Trei minute în carusel costă 10 lei de persoană, iar accesul copiilor nu este permis“, a spus Gabriel Triplicof, şef de utilaj.


Indicaţia principală a utilajului „Power Surge“  este următoarea: „Această atracţie a fost concepută pentru un public constând din adolescenţi şi adulţi“.

Liceenii, primii clienţi
Primii clienţi pe ziua de azi au fost câţiva elevi de liceu. Fetele s-au arătat mai curajoase şi s-au încumetat să se dea în „dihania“ care avea să le întoarcă stomacul pe dos.

„A fost leşinător! Mi-a fost rău, dar mi-a plăcut la nebunie! Senzaţiile sunt mai tari faţă de alte maşinării în care m-am dat. Am închis ochii pentru că dacă îi deschideam, mi se făcea şi mai rău“, a spus Mirela, în vârstă de 18 ani. Partenerul ei în „Power Surge“ a fost Cătălin. „A fost foarte tare! Caruselul ăsta e mişto! Am ameţit la un moment dat, dar am rezistat“, a spus Cătălin Lupu, în vârstă de 18 ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite