„Cartea Revoluţiei“, lansată la Bookfest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Cartea Revoluţiei“, de Grigore Cartianu, a fost lansat la cea de-a şasea ediţie a târgului, la standul Editurii Adevărul Holding Pe parcursul întregii zile, până la ora 22.00, autorul volumului va acorda autografe. Cartea costă 99 lei, dar la târg poate fi cumpărată cu un preţ special, 60 de lei.

Pavilionul Romexpo (intrarea în Pavilionul C1) va găzdui, la standul editurii Adevărul Holding, cinci volume noi, începând de astăzi şi până în ultima zi a târgului, duminică, 29 mai. Prima lansare din această serie, „Cartea Revoluţiei“ are o prefaţă semnată de istoricul Alex Mihai Stoenescu. Ediţia de lux conţine patru părţi: „Sfârşitul Ceauşeştilor“, „Crimele Revoluţiei”, „Teroriştii printre noi“ (comentariile pe această temă publicate de autor în ziarul „Adevărul”, în perioada 2009-2011) şi „Anexe“, formată din documente relevante pentru ceea ce s-a întâmplat în decembrie 1989.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Ediţie de gală

Volumul semnat de jurnalistul Grigore Cartianu „are 1.008 pagini, 368 de fotografii, 29 de infografii, şase fascicule şi o caricatură devastatoare, semnată de bunul meu prieten, maestrul Ion Barbu“, scrie autorul, în comentariul de astăzi din ziarul „Adevărul”.

„Personal, sper să ofer o surpriză plăcută publicului care s-a manifestat atât de călduros la cele două târguri de carte de anul trecut (Bookfest în iunie, Gaudeamus în noiembrie)... Pentru publicul de la Bookfest am pregătit o ediţie de gală (alţii i-ar spune ediţie de lux, dar eu mă feresc de acest termen) a celor două cărţi publicate anul trecut“, mai scrie Grigore Cartianu, în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul“.




Alte lansări la Adevărul Holding

Mâine, la ora 11.30, la standul editurii, muzicianul Ovidiu Lipan Ţăndărică va susţine o sesiune de autografe cu ocazia lansării volumului „Ovidiu Lipan Ţăndărică. Artistul“, de Dan Eberhat.  Cartea conţine şi două CD-uri. Vineri, la ora 14.00, scriitorul Ion Cristoiu îşi va lansa două volume noi: „Mascarada de la Cotroceni“ (28 de lei) şi „Rolul sânilor în presa liberă“ (26 de lei).

image
image


Sâmbătă, de la ora 13.00, Grigore Cartianu şi Ion Cristoriu vor prezenta cartea „România 1989. Autopsia unei revoluţii eşuate“, un studiu semnat de jurnaliştii Malgosha Gago şi Willy Golbérine. Volumul este structurat pe evenimentele din decembrie 1989, sub lupa presei internaţionale. Preţul de vânzare este de 24 de lei. În ultima zi de Bookfest, la ora 10.30, Tudor Plăieşu, ilustratorul volumului „Toto şi lulu“, le va realiza gratuit portretele copiilor prezenţi la standul editurii. 

image


La această ediţie a Bookfest, cititorii vor găsi şi cele mai recente scrieri semnate de Mario Vargas Llosa, Amos Oz, Ismail Kadare, Haruki Murakami sau Herta Muller. Intrarea este liberă la târg, între orele 10.00 – 22.00.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite