Bucureşti: Căluţul cabrat se opreşte pe Calea Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îmbrăcăminte, încălţăminte sport, suvenire şi machete de maşini marca Ferrari se vor comercializa în spaţiul de 500 de metri pătraţi de pe Calea Victoriei, nr. 1-5.

Azi-dimineaţă, muncitorii lucrau de zor la amenajarea spaţiului care va găzdui produse de lux. Ghidaţi de un manager italian, meşterii lustruiau vitrinele, amenajau decorul şi descărcau mobilier. „Monopostul este deja înăuntru, dar e bine ascuns“, a spus un muncitor.

Trecătorii s-au arătat miraţi de faptul că brandul italian îşi va deschide în Capitală un magazin cu produsele „roşii“. „Suntem prea săraci ca să ne <<ferrarizăm>>“, a spus Adrian Popescu, în vârstă de 48 de ani. Cei mai mulţi dintre bucureşteni nici nu se gândesc să intre în magazin. „La potentaţii vremii ar prinde, dar eu, nici dacă aş avea bani nu aş intra aici“, afirmă Gheorghe Palea.

Vânzări de 5.500 de euro pe metrul pătrat

Celebra marcă de maşini de curse pentru Formula 1 a ales să comercializeze la Bucureşti toate genurile de obiecte cu imaginea căluţului cabrat. Firma Forza Rossa, importatorul pentru România al mărcii Ferrari, va inaugura sâmbătă, 5 decembrie, la Bucureşti, cel mai mare Ferrari Store din estul Europei şi al doilea ca suprafaţă de pe continent, în urma unei investiţii de aproape patru milioane de euro.

„În magazin se vor vinde numai articole inscripţionate Ferrari. Vor fi tricouri, şepci, piese de maşini, ţinute vestimentare concepute de mari case de modă şi chiar o maşină de curse“, a declarat Răzvan Năstase, reprezentant Forza Rossa.

image

Proprietarul magazinului speră ca vânzările anuale să ajungă la câteva mii de euro pe metrul pătrat. „În cazul Ferrari Store, vânzarile anuale se calculează în funcţie de suprafaţa magazinului. Ne aşteptăm să fim în România undeva la 5.500 de euro pe metru pătrat anual“, a precizat Ion Bazac.

15 maşini, rezervate pentru 2010


Anul acesta reprezentanţa Ferrari din România a livrat pe piaţa locală 25 de automobile Ferrari. „Deja avem rezervate 15 maşini din cota de 25 de vehicule pentru anul 2010. Purtăm negocieri pentru a mări cota de anul viitor“, a precizat Răzvan Năstase.

Dacă anul acesta cifra de afaceri a companiei a fost de 8 milioane de euro, odată cu deschiderea Ferrari Store, oficialii de la Forza Rossa estimează, pentru anul viitor, o creştere de până la 10 milioane de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite