Bucureşti: Cadouri vechi în Parcul Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de antichităţi şi colecţionarii împătimiţi, aflaţi mereu în căutare de piese unicat, sunt invitaţi în acest week-end, în Parcul Kiseleff din Capitală, la „Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti”.

Participanţii la târg vor putea admira expoziţii de filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche, bijuterii realizate manual şi multe alte antichităţi veritabile, aduse de peste 80 de expozanţi din întreaga ţară.

În plus, vizitatorii se vor putea delecta cu halviţă, magiun, turtă dulce, vată de zahăr, produse apicole, bragă şi produse bio care vor putea fi găsite în zona destinată produselor culinare, situată pe aleea principală a Parcului Kiseleff.

Personaje e poveste pentru copii

Şi, pentru că luna decembrie este considerată luna copiilor, întreaga atmosferă va fi animată de personaje de poveste. Pentru cei mici, organizatorii târgului au pregătit spectacole de teatru şi magie, jonglerie şi sesiuni de face-painting, precum şi un spectacol de foc.

„Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti” este parte a unei serii de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, organizate de Primăria sectorului 1, sub deviza „Capitala Bucuriei”.

Până pe 24 decembrie, Parcul Kiseleff găzduieşte, la fiecare sfârşit de săptămână, târguri de cadouri, de antichităţi şi de produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile, evenimente care promovează spiritul sărbătorilor, pentru a aduce magia iernii în prim-plan

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite