Bucureşti: Cadouri de Moş Nicolae, la Patriarhie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din ciclul primar din mai multe şcoli bucureştene vor primi cadouri de Moş Nicolae în cadrul unui spectacol organizat, duminică după amiază, la Palatul Patriarhiei din Capitală.

Patriarhia Română îl aduce pe Moş Nicolae în mijlocul copiilor, printr-un eveniment organizat la Palatul Patriarhiei, duminică după-amiază. Astfel, elevi de la mai multe şcoli bucureştene, însoţiţi de învăţători sau profesori de religie, vor participa la spectacolul „Moş Nicolae în mijlocul copiilor” .

Vernisaj de desene

Programul anunţat pentru ora 17.00 este precedat de vernisajul expoziţiei-concurs "Icoana din sufletul copilului", concurs naţional aflat la a XVII-a ediţie, organizat de către Patriarhia Română şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării. Tot atunci va avea loc şi vernisarea expoziţiei de desene cu tematică religioasă „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, realizate de elevi bucureşteni, informează Mediafax.

Evenimentul este organizat de către Arhiepiscopia Bucureştilor, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Patriarhiei Române.

Potrivit Mediafax, la sfârşitul spectacolului, organizatorii vor împărţi daruri tuturor copiilor, atât participanţilor la spectacol, cât şi micilor spectatori aflaţi în sală, darurile fiind oferite cu sprijinul Protoieriilor I, II şi III din Capitală.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite