Bob Dylan a cerut beţişoare parfumate şi fructe proaspete la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bob Dylan nu a avut solicitări extravagante pentru zona de culise, doar o atmosferă relaxantă, cu multe beţişoare parfumate.

Artistul va concerta pe data de 2 iunie în cadrul Zone Arena din Bucureşti, într-un show ce face parte dintr-un nou concept de festival, Emagic Classics.

Pregătirile au intrat deja în linie dreaptă, zilele acestea urmând a se pune la punct ultimele detalii.

Artistul se în turneul „Never Ending Tour“ de mai bine de 21 de ani, aşa că zona de culise a spectacolelor a devenit pentru Bob Dylan deja a doua casă.

Respectând statutul lui Bob Dylan de adevarată legendă a muzicii, echipa artistului a solicitat organizatorilor multă discreţie, precum şi crearea unui mediu relaxant în backstage, cabine luminate difuz şi multe beţişoare parfumate.

De asemenea, artistul este foarte atent în ceea ce priveşte stilul de viaţă, solicitând organizatorilor un meniu sănătos, care să includa o varietate de fructe şi legume proaspete, produse vegetariene, multe lactate şi pentru fiecare dintre mese, un preparat din carne.

În cabina personală, artistul şi-a dorit să aibă tava cu fructe proaspete şi o sticlă de vin alb de calitate. Cerinţele staff-ului de producţie al turneului pentru cei şase muzicieni care vor urca pe scenă alături de Dylan includ suc proaspăt de fructe, ciocolată neagră şi vin roşu autohton.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, şi din reţeaua magazinelor Diverta la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 130, 250 şi 350 de lei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite