Bob Dylan, prima dată pe pământ românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii, Bob Dylan, cântă în această seară la Zone Arena, din Bulevardul Barbu Văcărescu. Organizat de Emagic, show-ul este inclus în turneul „Never Ending Tour“ şi va începe la ora 20.00.

Cei care şi-au achiziţionat bilete la concert vor asculta imnurile activiştilor care luptau pentru drepturi egale şi împotriva războiului din Vietnam, precum „Blowin' in the Wind“ şi „The Times They Are a-Changin“.

Artistul a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, iar revista „Rolling Stone“ l-a numit în 2004 cel mai important artist solo al tuturor timpurilor. 34 albume de studio, 13 albume live, 14 compilaţii şi 58 de single-uri, acestea sunt doar câteva cifre relevante din cariera de aproape 50 de ani a artistului. Pe numele său adevărat Robert Allan Zimmerman, muzicianul s-a născut la 24 mai 1941, în oraşul Duluth din Statele Unite. Bob Dylan este un artist cameleonic. Acest lucru s-a văzut şi în filmul biografic „I'm Not There“, regizat de Todd Haynes şi lansat în 2007.

De 22 de ani în turneu

Bob Dylan şi echipa sa vin în România de la Istanbul, cu patru autocare de turneu, pentru că artistului îi este teamă să zboare cu avionul. Show-ul de astăzi este al treilea din noua etapă europeană a turneului „Never Ending Tour“.Turneul „fără sfârşit“ a luat startul în urmă cu aproape 22 de ani, la 7 iunie 1988 şi este unul dintre cele mai longevive turnee din istorie, cu 100 de spectacole pe an şi 2.200 de concerte în total.

Emagic Classics îşi va deschide porţile pentru public începând cu ora 17.30, urmând ca primul nume de pe afişul evenimentului, Bucium, să urce pe scenă după ora 18.00. Apoi, Nicu Alifantis va evolua alături de Zan, înainte ca pe scenă să urce Bob Dylan, capul de afiş al serii. Cei care vor folosi mijloacele de transport în comun pot alege următoarele variante: metrou – Magistrala 2, Staţia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. 

Nu aveţi voie cu sticle şi băuturi

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, dar este recomandat să aveţi pelerine de ploaie.

Încă mai pot fi cumpărate bilete, din reţeaua magazinelor Diverta, dar şi de la casa de bilete din incinta Zone Arena, între orele 10.00 şi 18.00. Acestea costă 130 de lei (Gazon B), 250 de lei (Gazon A) şi 350 de lei (tribună).  Spectatorii vor beneficia de 70 de metri de baruri cu produse ce vor putea fi achiziţionate cu jetoane în valoare de cinci lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite