Bucureşti: Bilete la AC/DC epuizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru concertul din 16 mai 2010, susţinut de australieni în Piaţa Constituţiei, s-au pus în vânzare bilete de mai multe categorii. Tichetele de 265 de lei, aflate în Golden Circle, s-au epuizat pe site-ul eventim.ro.

Biletele se distribuie exclusiv prin eventim.ro.

Biletele au mai multe categorii de preţuri: 127,2 lei (primele 20.000 de bilete, apoi preţul acestora va fi de 148,4 lei), 265 de lei – Golden Circle (în faţa scenei) şi 477 lei la categoria VIP - locuri pe scaune. La categoriile Golden Circle şi VIP, numărul biletelor este limitat.

Când faceţi rezervarea pe site-ul eventim.ro, biletele pe care le-aţi ales sunt păstrate în coş numai pe o perioada de 15 minute, după care, dacă nu aţi completat comanda, rezervarea este anulată. Puteţi obţine doar 12 bilete, la o singură categorie, pe fiecare pas în parte.

Pe lângă site-ul www.eventim.ro, biletele mai pot fi achiziţionate din punctele de vânzare din reţeaua Eventim: librăriile Cărtureşti, magazinele Germanos din întreaga ţară, magazinele Vodafone şi librăriile Humanitas.

Bilete în rate

Pentru prima dată eventim.ro oferă o nouă facilitate pentru concertul AC/DC, bilete in rate, sub forma a două vouchere.

Acestea asigură accesul la concert doar împreună. Categoriile de bilete care pot fi achiziţionate sub formă de vouchere sunt Normal Circle şi Golden Circle.

Valoarea unui voucher la categoria Normal Circle este de 64,2 lei, iar la Golden Circle de 134 lei. Primul voucher (denumit N1 pentru Normal Circle, respectiv G1 pentru Golden Circle) s-a pus în vanzare din 21 decembrie şi poate fi cumpărat numai până la 10 februarie (inclusiv). Al doilea voucher (N2, respectiv G2) este disponibil doar în perioada 11 februarie – 10 aprilie.

Aşadar, accesul la concert se face doar cu cele două vouchere (N1 şi N2, respectiv G1 şi G2), cu valoare egală. Primul voucher asigură posibilitatea achiziţionării celui de-al doilea la acelaşi preţ cu primul.

Accesul la concert nu se poate face decât cu cele două vouchere la fiecare categorie. Un singur voucher nu are valoare de sine stătătoare.

Contravaloarea voucherelor nu se returnează decât în situaţii excepţionale: amânarea sau anularea evenimentului. Cele două vouchere vor fi preschimbate la intrare într-un bilet.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite