Bucureşti: Bebeluşul găsit în cimitir a fost sugrumat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii care anchetează cazul fetiţei nou-născute, găsită sfâşiată de câinii maidanezi în curtea cimitirului Calvin Temeto de pe Calea Giuleşti, spun că este vorba despre o crimă. „În urma necropsiei s-a descoperit faptul că bebeluşul a fost ucis prin asfixiere mecanică. Copilului i-a fost introdus în gât un corp străin care a produs asfixierea“, a spus Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.&

Oamenii care au văzut marţi seară cadavrul copilului sunt convinşi că acesta, aflat aproape în stare de putrefacţie, a fost lepădat într-un colţ de cimitir de mai multe săptămâni.

După ce Poliţia a fost anunţată printr-un apel de urgenţă la 112 de descoperirea bebeluşului mort în incita cimitirului Calvin Temeto, casa din cimitir, care adăposteşte două familii, a intrat sub „sechestru“. Oamenii care locuiesc în casă, vizaţi ca principali martori ai cazului, au fost interogaţi de anchetatori.
După ce au reuşit să identifice sexul copilului, medicii legişti au constatat că bebeluşul a fost născut viu, ucis şi după aceea abandonat în curtea cimitirului. În prezent, anchetatorii încearcă să dea de urma părinţilor fetiţei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite