„Bazar” de mall cu haine la preţ redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, în Afi Palace Cotroceni, produsele care vor avea aplicat discountul vor fi expuse în exteriorul magazinelor pe măsuţe ca în bazar. Reducerile minime sunt de 70%, iar bucureştenii vor găsi haine şi încălţăminte care până acum costau câteva sute de lei la doar câteva zeci de lei.

Pasionaţii de shopping au la dispoziţie trei zile pentru cumpărături la preţuri reduse cu cel puţin 70%. Cei care vor intra în cel mai mare mall din Capitală vor avea impresia că micii comercianţi au luat cu asalt centrul comercial pentru că, fiecare alee din magazin este străjuită de „tarabe” pline cu haine la preţuri mici. „Este a doua campanie de acest gen şi ideea a venit din partea conducerii mallului. Am scos pe o masă din lemn produsele reduse. Nu ştim cum va merge campania de data aceasta, dar data trecută chiar am avut succes”, a explicat Cristina o vânzătoare de la unul dintre magazinele din mall.

Vizitatorii mall-ului apreciază ideea
Bucureştenii sunt atraşi de fiecare promoţie care apare prin magazine şi încă de dimineaţă se plimbau printre mesele cu produse aşezate ispititor. „O idee foarte bună. Când vezi hainele pe masă te duci să le vezi chiar dacă ai sau nu bani. Şi mai ales când au preţuri aşa mici, de câteva zeci de lei, cu siguranţă cumperi ceva”, a spus o tânără din Bucureşti care încă de dimineaţă se plimba prin mall analizând fiecare „tarabă” cu haine şi pantofi. Astfel, o pereche de sandale care până acum costa 379 de lei, azi-dimineaţă se afla pe „masa reducerilor” la doar 113 lei, iar balerinii de 199 de lei erau acum 59 de lei.De asemenea, o pereche de pantofi sport care costau 239 de lei au fost reduşi la 71 de lei, tricourile costă majoritatea doar 19 lei, fustele de la 119 lei sunt 30 de lei, iar majoritatea blugilor au preţuri cuprinse între 60 şi 90 de lei.

36 de magazine cu reduceri
Acţiunea se va derula timp de trei zile, iar zona este decorată specific campaniei care poartă numele de „Mega Lichidare de Stoc”.
Cele 36 de magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte care participă la această campanie sunt: Kids Corner, La Femme, Optiplaza, Pepper, Plusoptic, Reflections, Miniblu, No Name, Smyk, Bata, New Yorker, Oviesse, Lee Cooper, Skiny, Depot 96, Hush Puppies, Killtec, Zig Zag, Office Shoes, Gatti, Anna Cori, Champion, Premaman, Camaieu, Franco Feruzzi,  Kenvelo, Nissa, Podium Store, Reserved, Cropp Town, House, Il Passo& Tosca Blu, Jolidon, Vincenti, Heavy Duty, Leonardo.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite