Bucureşti: Un bărbat aproape mutilat a fost abandonat în Spitalul Universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 35 de ani care a fost lăsat aseară la Urgenţe se zbate acum între viaţă şi moarte.

Un bărbat cu multiple traumatisme la nivelul capului şi membre a fost abandonat azi-noapte la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) iar acum poliţiştii încearcă să identifice pacientul, dar şi persoanele care l-au lăsat la unitatea medicală.

Medicii nu pot stabili încă dacă bărbatul a fost bătut sau a fost victima unui accident rutier, doar că şansele de recuperare sunt mici: „A fost operat de mai multe ori, acum este în comă la terapie intensivă. Suntem rezervaţi asupra şanselor de supravieţuire pentru că starea lui este foarte gravă", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.

Poliţiştii apelează la ajutorul celor care cunosc mai multe detalii despre identitatea victimei, despre care se ştie doar că are 35 de ani, iar la momentul abandonului era încălţat cu pantofi sport şi îmbrăcat cu haine de culoare închisă. De altfel, cei care au fost martori la întâmplarea care l-a adus pe bărbat în stare de comă, din cauza traumatismelor suferite, sunt rugaţi să sune la 112.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite