Bucuresti: Baschet în aer liber, la panourile din Politehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de jucători de baschet profesionişti şi amatori şi-au dat întâlnire, în aer liber, sub panourile bucureştene. Avem şi invitaţi din străinătate, cap de afiş fiind „francezul zburător“ Kadour Ziani.

Astăzi a început a patra etapă a Campionatului naţional Sport Arena Streetball 2010, cea mai cunoscută competiţie de baschet 3 la 3 în aer liber din România. Mii de baschetbalişti profesionişti şi amatori din întreaga ţară se întâlnesc sub panourile de la Universitatea Politehnică din Bucureşti, pentru meciuri ce promit să fie incendiare.
 În cadrul turneului va avea loc, mâine, şi cea de-a doua ediţie a Campionatului European de Slam Dunk, care reuneşte cei mai buni 20 de dunkeri din 16 ţări de pe continent.

Kadour Ziani vrea titlul la slam dunk
România are, la acest campionat european, trei reprezentanţi. Adrian Benţe, Musledin Oynur şi Tudor Boruz vor lupta pentru a câştiga trofeul turneului organizat de fracezul Kadour Ziani.
Printe participanţi se va regăsi şi „francezul zburător“, aşa cum este poreclit Kadour Ziani datorită salturilor pe care le face la panou, dar şi campionul ediţiei de anul trecut, rusul Alexander Shalygin.
Competiţia de slam dunk se va desfăşura mâine, începând cu ora 17.00, iar duminică vor face demonstraţii cei mai tari dunkeri din Europa.
Lor li se va alătura şi Robert Turner, jucător echipa de baschet Steaua Turabo, fost component al celebrei formaţii americane Harlem Globetrotters. 

CRBL face atmosferă
Practic, membrii echipei Steaua Turabo şi majoretele echipei campioane Asesoft Ploieşti, se vor muta pe terenurile din Politehnică pentru două zile.
Competiţia va fi prezentată de artistul român CRBL şi va putea fi urmărită live pe site-ul oficial al competiţiei, www.3la3.ro
Pe durata celor trei zile se vor organiza zeci de concursuri pentru spectatori. Nu în ultimul rând, toţi participanţii sunt invitaţi mâine seară la petrecerea organizată pe terenurile de baschet.


Casetă:
Lista participanţilor la European Dunk Contest 2010:

1. Adrian Benţe (România)
2. Alexander Shalygin (Rusia)
3. Angel Garcia Gomez (Spania)
4. Djimbo Mike (Belgia)
5. Domenico Forlico (Italia)
6. Emil Olszewski (Polonia)
7. Guillaume Leal (Portugalia)
8. Guy Dupuy (Franţa)
9. Kadour Ziani (Franţa)
10. Kevin Hemy (Franţa)
11. Loic Tourais (Elveţia)
12. Matiss Elmis (Letonia)
13. Musledin Oynur (România)
14. Patrik Krudinszki (Ungaria)
15. Salu Benjamin Tadi (Germania)
16. Svetoslav Krasimirov Marinov (Bulgaria)
17. Tijan Milic (Slovenia)
18. Tudor Boruz (România)
19. Vili Paoletic (Croaţia)
20. Vincent Cristian van Sliedregt (Olanda)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite